Ulei de Jojoba cosmetic 100 ml

50,41 lei

Produs nou

MV31155

Livrare din Stoc 24 - 72 ore

Uleiul de jojoba stimuleaza microcirculatia sangelui , tonifica si ofera pielii fermitate. Poate fi folosit si ca agent impotriva matretii. catifeleaza pielea , o hidrateaza , o hraneste si lupta impotriva ridurilor. 99.5% componente organice.

Mai multe detalii

Optiuni disponibile

De ce să alegi Biospot?


Cost livrare redus   COST DE LIVRARE REDUS  - Între 10 și 17 RON (inclusiv TVA) în funcție de metoda de plată aleasă.

   LIVRARE RAPIDĂ DIN STOC - Vei primi coletul în 24-72 ore de la plasarea comenzii între orele 09:00-17:00.

   TRANSPORT GRATUIT - La orice comandă peste 150 RON beneficiezi de livrare gratuită şi rapidă prin partenerii nostrii.

   PERIOADĂ DE RETUR - Ai 14 zile la dispoziţie în care poţi returna produsul comandat.

   REDUCERI SURPRIZĂ - Ai 4 metode prin care te poţi bucura de produsul tău favorit la un preţ redus.

   PLĂTEŞTI CUM VREI - Fie că îţi doreşti să plăteşti Ramburs, cu Cardul sau în Rate la noi se poate.


Uleiul de Jojoba Organic

Presat la rece, imbogatit cu vitaminele E + C + F

99.5% ingrediente naturale

Nu contine uleiuri minerale(parafina) si nici Parabeni

100 ml

Uleiul de jojoba este obtinut din seminte de jojoba prin presare la rece. Acest ulei este bogat in scualen, alcooli superiori, acizi grasi ( celtic palmitat), fitosteroli si vitamine.

Uleiul stimuleaza microcirculatia sangelui si intareste fermitatea si elasticitatea pielii. Uleiul de jojoba este compativil cu toate tipurile de piele fiind foarte usor absorbit in piele si chiar par. Ca si rezultat hidrateaza si catifeleaza pielea , calmeaza iritatiile si inflamatiile pielii, hranind-o si avand o actiune puternic impotriva ridurilor. Fiind bogat in vitamina E lupta impotriva radicalilor liberi fiind responsabil pentru distrugerea structurilor antioxidante ale pielii.

Datorita proprietatiilor antiseboreice si a capacitatii de a calma iritatiile acest ulei este perfect pentru tratarea tenului gras si sensibil, cu tendinte acneeice.

Uleiul de jojoba actioneaza benefic asupra scalpului uscat. Aplicat pe par acest ulei bio hidrateaza pielea uscata , lupta cu matreata si restabileste stralucirea naturala a parului.

Mod de utilizare

Recomanda aplicarea zilnica pe intregul corp si par. Uleiul poate fi utilizat direct pe pielea fetei sau a corpului , cat si pe par sau scalp. Dupa aplicare este recomandat sa se faca un masaj usor. Poate fi lasat sa actioneze pe par timp de 2-3 ore sau peste noaptea. Dupa aceasta este necesara spalarea uleiului cu sampon. De asemenea este recomandat sa folositi acest ulei pentru producerea de cosmetice profesionale la domiciliu sau in saloane de infrumusetare. Poate fi folosit si ca ulei de masaj.

In continuare vom enumera cateva dintre intrebuintarile frecvente pe care le are uleiul de jojoba.Tineti cont de ele si nu vei regreta!

1. Pentru par. Pentru acelea dintre voi care aveti parul uscat si deteriorat, uleiul de jojoba poate face minuni. Asta pentru ca il hraneste si face firul mai rezistent. In cazul celor cu par gras, regleaza excesul de sebum. Ca si metoda de folosire, maseaza scalpul cu ulei si lasa capul acoperit cu un prosop 10-15 minute. Urmeaza acest tratament o data pe saptamana si vei vedea ca parul tau va deveni mai stralucitor si mai sanatos.De asemenea, poti turna cateva picaturi de ulei si in balsamul tau de par. Este la fel de bun ca si uleiul de cocos.

2. Pentru ten. Uleiul de jojoba este potrivit pentru orice tip de ten.Este recomandat in special pentru tenul gras,caruia ii regleaza secretia excesiva de sebum, dar si pentru tenul uscat, pe care il hidrateaza.

3. Demachiant pentru fata. Pentru ca nu creeaza reactii alergice, uleiul de jojoba este eficient si in indepartarea machiajului. Pune cateva picaturi pe un disc demachiant si curata-ti usor fata si ochii.

Testat dermatologic. A se utiliza doar pentru uz extern.

Compoziție INCI:

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Linoleic Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin.

* Bio | ** Allergens free
Ingrediente actvite naturaleulei de jojoba
Concentraţie ingrediente naturale99.5%
Greutate100 ml
Nota 
31-10-2017

Am scapat!!! Multumesc Biospot

Imi era foarte uscata pielea fetei. Am folosit acest produs si am fost extrem de multumit de rezultate. Il recomand cu toata increderea.

    Scrie-ti parerea !

    Scrieţi o recenzie

    Ulei de Jojoba cosmetic 100 ml

    Ulei de Jojoba cosmetic 100 ml

    Uleiul de jojoba stimuleaza microcirculatia sangelui , tonifica si ofera pielii fermitate. Poate fi folosit si ca agent impotriva matretii. catifeleaza pielea , o hidrateaza , o hraneste si lupta impotriva ridurilor. 99.5% componente organice.

    Produse asemanatoare

    Scroll