Căutați
Filters
Close

Ulei Cosmetic de Arbore de Ceai 100 ml

Uleiul de arbore de ceai (Tea tree oil) este cunoscut în special pentru proprietățile sale purifiante și antiseptice. Datorită acestor proprietăți s-a dovedit că are rezultate uimitoare în caz de acnee, abcese, erupții, herpes, negi, infecții fungice. Folosit durată mai îndelungată poate chiar reechilibra secreția de sebum a pielii.
Disponibilitate: In stoc
SKU: MV31180
64,99 RON
Livrează la
*
Metodă de livrare
Nume
Livrare Estimată
Preț
Nu există opțiuni de transport

Uleiul cosmetic de Arbore de Ceai, cunoscut și sub denumirea sa din limba engleză și anume, Tea Tree, este alcătuit din peste 92 de compuși diferiți și are aplicații uimitoare prin uz extern. Frunzele de arbore de ceai au fost utilizate de-a lungul secolelor de aborigenii din Australia. 

Beneficiile uleiului de arbore de ceai:

  • Are rol antibacterian potent
  • Antifungic, remarcat pentru eficiența sa împotriva Candida
  • Antiviral, antiinfecțios, antiseptic
  • Antiparazitar cutanat, purifiant, curăță pielea afectată de diferite infecții

Pentru ce să îl folosești?

  • Purificarea și curățarea pielii
  • Îngrijirea și igiena tenului gras, a tenului cu probleme
  • Acnee juvenilă, acnee rozacee, eczeme, herpes
  • Igiena pielii în general
  • Abces cutanat, infecții localizate
  • Erupții cutanate, inclusiv în zona scutecelor
  • Plăgi și piele suprainfectată
  • Afte bucale, gingivite, igienă orală
  • Mătreață, scalp cu probleme
  • Igienă intimă
  • Curățarea suprafețelor, a lenjeriei

Cum se folosește uleiul de arbore de ceai?

  • Pentru față: Se poate aplica punctual, nediluat, pe zone restrânse afectate de acnee (1-2 picături de ulei  se aplică cu un tampon de bumbac sau cu bețișoare cu bumbac  pe zona afectată). Se poate combina și cu loțiunea pentru curățarea feței, pentru a-i intensifica proprietățile purificatoare și pentru a-i conferi și proprietăți antibacteriene.  
  • Pentru corp: Se poate aplica pe zonele problematice ale corpului, masând-se ușor până pătrunde în piele. Pentru igiena din zona intimă, 1-2 picături se pot combina cu loțiunea de igienă intimă folosită în mod uzual, dar se poate utiliza și în băi de șezut în caz de micoze vaginale.
  • Pentru păr: Se utilizează pe scalp, deoarece datorită proprietăților antifungice, poate combate mătreața, iar datorită proprietăților antiseptice poate scădea secreția de sebum, iar părul nu se va îngrășa la fel de repede. Se masează scalpul cu 4-5 picături de ulei, se lasă să acționeze jumătate de oră, după care părul se spală în mod normal, folosind un șampon adaptat nevoilor sale.
  • Pentru unghii: După duș se aplică seară de seară pe unghia afectată de micoză, termen îndelungat (6-12 luni), timp în care unghia se va regenera în întregime. Se tratează și zona de piele din jur. 
  • Pentru igiena orală: Datorită proprietăților antiseptice, 3-4 picături pot fi puse în apa de gură cu care ne igienizăm cavitatea bucală.

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă.

Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • Ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • A se evita contactul cu ochii
  • Contraindicat în trimestrul I de sarcină
  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • Uz extern; uzul intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut

INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Tocopherol, Glyceryl Caprylate, Limonene.

100% ingrediente de origine naturală

TESTAT DERMATOLOGIC

Produse Cosmetice Naturale de calitate

 

 

 

Uleiul cosmetic de Arbore de Ceai, cunoscut și sub denumirea sa din limba engleză și anume, Tea Tree, este alcătuit din peste 92 de compuși diferiți și are aplicații uimitoare prin uz extern. Frunzele de arbore de ceai au fost utilizate de-a lungul secolelor de aborigenii din Australia. 

Beneficiile uleiului de arbore de ceai:

  • Are rol antibacterian potent
  • Antifungic, remarcat pentru eficiența sa împotriva Candida
  • Antiviral, antiinfecțios, antiseptic
  • Antiparazitar cutanat, purifiant, curăță pielea afectată de diferite infecții

Pentru ce să îl folosești?

  • Purificarea și curățarea pielii
  • Îngrijirea și igiena tenului gras, a tenului cu probleme
  • Acnee juvenilă, acnee rozacee, eczeme, herpes
  • Igiena pielii în general
  • Abces cutanat, infecții localizate
  • Erupții cutanate, inclusiv în zona scutecelor
  • Plăgi și piele suprainfectată
  • Afte bucale, gingivite, igienă orală
  • Mătreață, scalp cu probleme
  • Igienă intimă
  • Curățarea suprafețelor, a lenjeriei

Cum se folosește uleiul de arbore de ceai?

  • Pentru față: Se poate aplica punctual, nediluat, pe zone restrânse afectate de acnee (1-2 picături de ulei  se aplică cu un tampon de bumbac sau cu bețișoare cu bumbac  pe zona afectată). Se poate combina și cu loțiunea pentru curățarea feței, pentru a-i intensifica proprietățile purificatoare și pentru a-i conferi și proprietăți antibacteriene.  
  • Pentru corp: Se poate aplica pe zonele problematice ale corpului, masând-se ușor până pătrunde în piele. Pentru igiena din zona intimă, 1-2 picături se pot combina cu loțiunea de igienă intimă folosită în mod uzual, dar se poate utiliza și în băi de șezut în caz de micoze vaginale.
  • Pentru păr: Se utilizează pe scalp, deoarece datorită proprietăților antifungice, poate combate mătreața, iar datorită proprietăților antiseptice poate scădea secreția de sebum, iar părul nu se va îngrășa la fel de repede. Se masează scalpul cu 4-5 picături de ulei, se lasă să acționeze jumătate de oră, după care părul se spală în mod normal, folosind un șampon adaptat nevoilor sale.
  • Pentru unghii: După duș se aplică seară de seară pe unghia afectată de micoză, termen îndelungat (6-12 luni), timp în care unghia se va regenera în întregime. Se tratează și zona de piele din jur. 
  • Pentru igiena orală: Datorită proprietăților antiseptice, 3-4 picături pot fi puse în apa de gură cu care ne igienizăm cavitatea bucală.

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă.

Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • Ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • A se evita contactul cu ochii
  • Contraindicat în trimestrul I de sarcină
  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • Uz extern; uzul intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut

INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Tocopherol, Glyceryl Caprylate, Limonene.

100% ingrediente de origine naturală

TESTAT DERMATOLOGIC

Produse Cosmetice Naturale de calitate

 

 

 

Scrieți propria ta recenzie
  • Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii
*
*
Rău
Excelent
*
*
*
Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat si