Căutați
Filters
Close

Ulei de Argan Cosmetic 100 ml

Uleiul de argan recunoscut pentru proprietățile sale anti-age, reparatoare, regeneratoare și nutritive ce conferă pielii un aspect mai tânăr, mai ferm și cu textură îmbunătățită, dar și datorită proprietăților prin care reface membrana degradată a firului de păr, iar astfel ajută la recăpătarea unui aspect de păr sănătos și mătăsos. Se poate utiliza pe față, păr, unghii sau corp, datorită numeroaselor proprietăți pe care le posedă.
Disponibilitate: In stoc
SKU: MV33140
64,99 RON
Livrează la
*
Metodă de livrare
Nume
Livrare Estimată
Preț
Nu există opțiuni de transport

Ulei de argan cosmetic presat la rece 100 ml

Uleiul de Argan este unul dintre cele mai scumpe uleiuri din lume numit și "aur lichid" sau "elixirul tinereții". Se obține doar în partea de sud-vest a Marocului, din semințe de copac de Argan. Uleiul de argan conține peste 80% acizi grași nesaturați, aproximativ 35% din acidul linoleic și tocoferoli, care sunt principalii antioxidanți care protejează celulele.

Beneficiile uleiului de argan sunt:

  • Îmbunătăţeşte elasticitatea părului și întărește firul de păr
  • Previne căderea părului şi stimulează creşterea acestuia
  • Hidratează părul şi îi redă supleţea de care are nevoie
  • Proprietăți anti-age, luptă împotriva îmbătrânirii cutanate
  • Îmbunătățește elasticitatea și fermitatea pielii
  • Rol emolient, cicatrizant, reparator
  • Emolient și hidratant, ajută la menținerea integrității și tonusului pielii

Pentru ce să îl folosești?

  • Îngrijirea oricărui tip de ten, în special al celui uscat, matur
  • Tratamente anti-age și antirid
  • În afecțiuni cutanate precum eczemele, dermatozele sau psoriazisul
  • Piele deteriorată, crăpată
  • În caz de vergeturi preventiv sau pentru estomparea lor
  • Protejarea pielii de efectele agresiunilor externe
  • Regenerarea pielii după arsuri solare, cicatrici
  • Păr uscat, degradat, tern, lipsit de vitalitate sau vopsit
  • Unghii fragile, casante sau deteriorate

Cum se folosește uleiul de argan?

  • Este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele, unghii sau păr
  • Poate fi  folosit ca ingredient la prepararea unor cosmetice de îngrijire a pielii pentru față, corp, mâini și picioare, pentru producerea de cosmetice profesionale la domiciliu sau în saloane de înfrumusețare
  • Este util și ca ingredient în aplicații capilare sub formă de măști, creme, balsamuri și seruri
  • Poate fi folosit și ca ulei de masaj

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: 

  • Ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • A se evita contactul cu ochii
  • Doar pentru uz extern

INCI: Argania Spinosa Kernel (Argan) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Glyceryl Caprylate

100% ingrediente de origine naturală

TESTAT DERMATOLOGIC

Produse Cosmetice Naturale de calitate

Ulei de argan cosmetic presat la rece 100 ml

Uleiul de Argan este unul dintre cele mai scumpe uleiuri din lume numit și "aur lichid" sau "elixirul tinereții". Se obține doar în partea de sud-vest a Marocului, din semințe de copac de Argan. Uleiul de argan conține peste 80% acizi grași nesaturați, aproximativ 35% din acidul linoleic și tocoferoli, care sunt principalii antioxidanți care protejează celulele.

Beneficiile uleiului de argan sunt:

  • Îmbunătăţeşte elasticitatea părului și întărește firul de păr
  • Previne căderea părului şi stimulează creşterea acestuia
  • Hidratează părul şi îi redă supleţea de care are nevoie
  • Proprietăți anti-age, luptă împotriva îmbătrânirii cutanate
  • Îmbunătățește elasticitatea și fermitatea pielii
  • Rol emolient, cicatrizant, reparator
  • Emolient și hidratant, ajută la menținerea integrității și tonusului pielii

Pentru ce să îl folosești?

  • Îngrijirea oricărui tip de ten, în special al celui uscat, matur
  • Tratamente anti-age și antirid
  • În afecțiuni cutanate precum eczemele, dermatozele sau psoriazisul
  • Piele deteriorată, crăpată
  • În caz de vergeturi preventiv sau pentru estomparea lor
  • Protejarea pielii de efectele agresiunilor externe
  • Regenerarea pielii după arsuri solare, cicatrici
  • Păr uscat, degradat, tern, lipsit de vitalitate sau vopsit
  • Unghii fragile, casante sau deteriorate

Cum se folosește uleiul de argan?

  • Este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele, unghii sau păr
  • Poate fi  folosit ca ingredient la prepararea unor cosmetice de îngrijire a pielii pentru față, corp, mâini și picioare, pentru producerea de cosmetice profesionale la domiciliu sau în saloane de înfrumusețare
  • Este util și ca ingredient în aplicații capilare sub formă de măști, creme, balsamuri și seruri
  • Poate fi folosit și ca ulei de masaj

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: 

  • Ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • A se evita contactul cu ochii
  • Doar pentru uz extern

INCI: Argania Spinosa Kernel (Argan) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Glyceryl Caprylate

100% ingrediente de origine naturală

TESTAT DERMATOLOGIC

Produse Cosmetice Naturale de calitate

Scrieți propria ta recenzie
  • Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii
*
*
Rău
Excelent
*
*
*
Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat si