Căutați
Filters
Close

Ulei de Canepa Cosmetic 100 ml

Uleiul de cânepă este potrivit pentru toate tipurile de ten. Hidratează pielea, fără a determina blocarea porilor, reglează secreția de sebum, calmează iritațiile și are efect antiinflamator, stimulând totodată și sinteza de colagen. Pe lângă faptul că hidratează și calmează pielea, uleiul de cânepă are proprietăți anti-îmbătrânire. Uleiul de cânepă poate ajuta la reducerea liniilor fine și a ridurilor, precum și la prevenirea apariției semnelor de îmbătrânire.
Disponibilitate: In stoc
SKU: MV31267
55,99 RON
Livrează la
*
Metodă de livrare
Nume
Livrare Estimată
Preț
Nu există opțiuni de transport

Ulei de cânepă cosmetic 100 ml

Uleiul de cânepă cosmetic este un ulei vegetal cu calități excepționale grație conținutului său de acizi grași. Datorită conținutului său bogat de omega 3 și omega 6, prezentând în același timp și o compoziție similară lipidelor din piele, se plasează printre uleiurile cosmetice cu cel mai bogat conținut de acizi grași esențiali pielii. Este potrivit atât pentru păr, pentru pielea corpului cât și pentru toate tipurile de ten.

Uleiul din semințe de cânepă, cunoscut și ca ulei de cânepă, este uleiul ce provine din semințele plantei de cânepă. Aceasta minunată plantă a fost o sursă bogată de alimente, fibre și ulei vegetal de mii de ani.

Beneficiile uleiului de cânepă:

  • Conferă fermitate și suplețe, contribuie la menținerea elasticității pielii
  • Reduce pierderile transepidermale de apă și protejează pielea de deshidratare
  • Antiinflamator și calmant
  • Anti-aging, antirid
  • Stimulează regenerarea și revitalizarea țesutului cutanat
  • Emolient excepțional
  • Hrănește părul și-i conferă strălucire, are efect de netezire asupra firelor de păr


Pentru ce să îl folosești?

  • Este potrivit pentru toate tipurile de ten
  • Aplicații și tratamente antirid, anti-aging
  • Îngrijirea tenului matur, ridat, lipsit de elasticitate
  • Îngrijirea pielii afectate de iritații; datorită conținutului bogat de  omega 3 și omega 6, poate ajuta la tratarea unor afecțiuni dermatologice cum ar fi dermatita atopică sau psoriazisul
  • Piele deshidratată, uscată
  • Îngrijirea părului uscat, tern, casant, greu de pieptănat


Cum se folosește uleiul de cânepă?

  • Pentru față: Se poate folosi ca atare, aplicat pe toată fața sau punctual pe zonele de interes. Poate fi utilizat și în combinație cu alte uleiuri, în amestec cu cremele de față, seruri, măști sau loțiuni. 
  • Pentru corp: Poate fi utilizat ca ulei de masaj, cremă de corp sau de mâini, sau unt de corp. S-a dovedit a fi foarte eficient în ameliorarea simptomelor din psoriazis și chiar tratarea dermatitei atopice, după 20 de săptămâni de utilizare constantă.
  • Pentru păr: Se utilizează pe lungimea firului de păr, se lasă să acționeze jumătate de oră, după care părul se spală în mod normal, folosind un șampon adaptat nevoilor sale.
  • Pentru prepararea de cosmetice: Poate fi inclus în rețete pentru balsamuri și unguente de îngrijire a pielii iritate, creme și măști capilare, ulei de masaj, cremă de corp, cremă de mâini, unt de corp.

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, de preferință sub 19°C

Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • Ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • A se evita contactul cu ochii
  • Doar pentru uz extern

INCI: Cannabis Sativa Seed oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Glyceryl Caprylate

100% ingrediente de origine naturală

TESTAT DERMATOLOGIC

Ulei de cânepă cosmetic 100 ml

Uleiul de cânepă cosmetic este un ulei vegetal cu calități excepționale grație conținutului său de acizi grași. Datorită conținutului său bogat de omega 3 și omega 6, prezentând în același timp și o compoziție similară lipidelor din piele, se plasează printre uleiurile cosmetice cu cel mai bogat conținut de acizi grași esențiali pielii. Este potrivit atât pentru păr, pentru pielea corpului cât și pentru toate tipurile de ten.

Uleiul din semințe de cânepă, cunoscut și ca ulei de cânepă, este uleiul ce provine din semințele plantei de cânepă. Aceasta minunată plantă a fost o sursă bogată de alimente, fibre și ulei vegetal de mii de ani.

Beneficiile uleiului de cânepă:

  • Conferă fermitate și suplețe, contribuie la menținerea elasticității pielii
  • Reduce pierderile transepidermale de apă și protejează pielea de deshidratare
  • Antiinflamator și calmant
  • Anti-aging, antirid
  • Stimulează regenerarea și revitalizarea țesutului cutanat
  • Emolient excepțional
  • Hrănește părul și-i conferă strălucire, are efect de netezire asupra firelor de păr


Pentru ce să îl folosești?

  • Este potrivit pentru toate tipurile de ten
  • Aplicații și tratamente antirid, anti-aging
  • Îngrijirea tenului matur, ridat, lipsit de elasticitate
  • Îngrijirea pielii afectate de iritații; datorită conținutului bogat de  omega 3 și omega 6, poate ajuta la tratarea unor afecțiuni dermatologice cum ar fi dermatita atopică sau psoriazisul
  • Piele deshidratată, uscată
  • Îngrijirea părului uscat, tern, casant, greu de pieptănat


Cum se folosește uleiul de cânepă?

  • Pentru față: Se poate folosi ca atare, aplicat pe toată fața sau punctual pe zonele de interes. Poate fi utilizat și în combinație cu alte uleiuri, în amestec cu cremele de față, seruri, măști sau loțiuni. 
  • Pentru corp: Poate fi utilizat ca ulei de masaj, cremă de corp sau de mâini, sau unt de corp. S-a dovedit a fi foarte eficient în ameliorarea simptomelor din psoriazis și chiar tratarea dermatitei atopice, după 20 de săptămâni de utilizare constantă.
  • Pentru păr: Se utilizează pe lungimea firului de păr, se lasă să acționeze jumătate de oră, după care părul se spală în mod normal, folosind un șampon adaptat nevoilor sale.
  • Pentru prepararea de cosmetice: Poate fi inclus în rețete pentru balsamuri și unguente de îngrijire a pielii iritate, creme și măști capilare, ulei de masaj, cremă de corp, cremă de mâini, unt de corp.

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, de preferință sub 19°C

Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • Ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • A se evita contactul cu ochii
  • Doar pentru uz extern

INCI: Cannabis Sativa Seed oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Glyceryl Caprylate

100% ingrediente de origine naturală

TESTAT DERMATOLOGIC

Scrieți propria ta recenzie
  • Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii
*
*
Rău
Excelent
*
*
*
Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat si