All Blog News

Cum să faci o Mască de Păr cu Ulei de Măsline pentru un aspect mai sănătos și mătăsos

Uleiul de măsline are un gust delicios atunci când este adăugat în salată sau stropit pe o felie de pâine prăjită. Folosit în combinația corectă poate avea un efect foarte puternic și asupra frumuseții tale, de fapt atât de puternic încât vei și uita de zilele în care l-ai folosit doar ca să îți satisfacă papilele gustative și să îți protejezi inima.Uleiul de măsline poate fi folosit cu încredere într-un tratament DIY excelent pentru tratare
Afla mai multe

10 Beneficii ale Uleiului de Cocos

De foarte mult timp Uleiul de Cocos este considerat ca un remediu bun la toate. Ei dragelor, nu este chiar asa. Într-o lume perfectă, poate că da, dar ar fi chiar minunat daca ar exista un remediu care sa rezolve atatea probleme. Unii spun ca ar putea rezolva toate probleme pielii, acneea, eczemele, că ar face părul să crească lung, dar pur și simplu nu este chiar așa.Dar, am și o veste bună pentru tine, uleiul de cocos este un produs de bază
Afla mai multe

Ce mărime de Cupă Menstruală ți se potrivește ?

Mini, A sau B - ce mărime trebuie să aleg OrganiCup? Scurt Ghid de alegere a cupei menstruale potrivite O întrebare comună pe buzele tuturor și complet de înțeles! Internetul este inundat cu diagrame de comparație a cupei menstruale, ghiduri și ghiduri de mărime. Fiind o multitudine de branduri de Cupe Menstruale pe piață fiecare din aceștia ia in considerare alți factori atunci când își ghidează clienții către ce mărime să opteze.
Afla mai multe

5 Moduri în care poți folosi Uleiul de Arbore de Ceai în tratamente pentru piele

Ce este Uleiul de Arbore de Ceai ? Triburile băştinaşe din Australia îl foloseau acum sute de ani pentru tratarea rănilor, a infecţiilor şi problemelor respiratorii. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial era o componentă principală în trusele de prim-ajutor ale soldaţilor australieni. Astăzi, acesta a căpătat întrebuinţări dintre cele mai diverse, fiind folosit în întreaga lume. Vorbim aici despre ulei de tea tree sau ulei de arbore de cea
Afla mai multe

Cea mai buna Crema de Fata cu Acid Hialuronic

Cum alegem cea mai bună cremă de față cu acid hialuronic pentru tenul nostru Din dorința arzătoare a doamnelor și chiar a domnilor interesați de sănătatea și aspectul lor, din ce în ce mai multă lume încearcă să găsească un remediu rapid cu rezultate eficiente în eliminarea ridurilor de pe față sau din jurul ochilor. Că să nu mai vorbim de faptul că foarte multă lume își dorește o crema de față cu efect anti-îmbătrânire și cu acțiune rapidă.
Afla mai multe

Ce cosmetice de barbati sunt ideale pentru ingrijire

Bărbații, de multe ori au impresia că ei nu au nevoie să aibă grijă de pielea lor. Deşi este adevărat că bărbaţii nu trebuie să acorde o atentie deosibită îngrijire pielii așa cu fac femeile de obicei, totuși aceștia au diferite nevoi, ceea ce înseamnă că ar trebui să nu neglijeze în totalitate acest aspect. Ideal ar fi ca fiecare barbat să isi dezvolte propria rutină zilnica pentru a menţine pielea cât de sănătos se poate. Cu doar câteva schimba
Afla mai multe

Cum folosești uleiul de cocos pentru păr şi ten

Folosirea uleiului de cocos este un mod minunat și natural pentru a face părul şi pielea moale, radiante şi sănătoase. Uleiul de cocos natural nu conţine substanţe chimice nocive. Dacă dorești să înveți cum să utilizezi ulei de cocos pe păr şi piele, continua să citeşti articolul de mai jos.
Afla mai multe

Câștigă un produs pentru îngrijirea părului

Tu cât de mult îți iubești părul? Săptămâna aceasta ai ocazia să îi areți cât de mult îl adori. Noi la Biospot Romania îi dorim numai bine și de aceea o să îți oferim produsul ales de tine pentru îngrijirea părului CADOU. Da ai auzit bine, dă un like paginii Biospot Romania și lasă un comentariu cu link-ul către produsul tău preferat de îngrijire a părului pe care dorești să îl câștigi.
Afla mai multe

Ce beneficii are portocala amara pentru piele

Uleiul de portocală amară este obţinut prin trei metode principale, respectiv:distilat din frunze şi ramuri tinere, din coaja fructului (esenţă utilizată pentru aperitive, lichioruri), iar cel mai scump ulei esenţial este extras din flori. Uleiul esenţial de portocală amară este din ce în ce mai apreciat ca şi cosmetic activ, datorită proprietăților sale de regenerare cutanată, antiinflamatorii, ce contribuie la cicatrizarea pielii, la tonifierea
Afla mai multe
Showing 1 to 20 of 62 (1 Pages)
Scroll