Ulei de cocos cosmetic natural 100 ml

37,81 lei

Produs nou

MV31187

Livrare din Stoc 24 - 72 ore

Un ulei de cocos bogat in acizi grasi, vitamina E  care se distinge printr-o hidratare excelenta. Are proprietati anti-oxidante si anti-bacteriene. Reduce ridurile si creste viteza procesului de regenerare a pielii.

Mai multe detalii

Optiuni disponibile

De ce să alegi Biospot?


Cost livrare redus   COST DE LIVRARE REDUS  - Între 10 și 17 RON (inclusiv TVA) în funcție de metoda de plată aleasă.

   LIVRARE RAPIDĂ DIN STOC - Vei primi coletul în 24-72 ore de la plasarea comenzii între orele 09:00-17:00.

   TRANSPORT GRATUIT - La orice comandă peste 150 RON beneficiezi de livrare gratuită şi rapidă prin partenerii nostrii.

   PERIOADĂ DE RETUR - Ai 14 zile la dispoziţie în care poţi returna produsul comandat.

   REDUCERI SURPRIZĂ - Ai 4 metode prin care te poţi bucura de produsul tău favorit la un preţ redus.

   PLĂTEŞTI CUM VREI - Fie că îţi doreşti să plăteşti Ramburs, cu Cardul sau în Rate la noi se poate.


Uleiul de cocos Organic

Presat la rece, imbogatit cu vitaminele E + C + F

99.9% ingrediente naturale

100 ml

Uleiul de cocos este bogat in acizi grasi, vitamina E si se remarca printr-o hidratare excelenta, avand proprietati anti-oxidante si anti-bacteriene. Acest ulei reduce ridurile, incetineste procesul de imbatranire a pielii si reduce riscul de a se forma noi riduri. Accelereaza procesul de regenerare a pielii.

Nuca de cocos are puterea de a intarii flexibilitatea si elasticitatea pielii mentinand hidratarea la un nivel adecvat , eliminand rugozitatiile pielii.

Utilizat regulat pe par uleiul de cocos consolideaza in mod semnificativ structura firului de par, facandu-l mai puterinic si mai sanatos. Se recomanda a se utiliza zilnic, iar ca mod de aplicare recomandam ungerea parului cu acest minunat ulei organic. In urma acestui tratament o sa aveti un par mai frumos, mai stralucitor si de asemenea veti scapa de matreata. Ulei de cocos mai poate fi folosit si pentru a atenua iritatiile scalpului cauzate de chimicalele din tratamentele de par.

La temperatura de 10°C uleiul devine solid , dar de indata ce creste temperatura revine la starea lui lichida.

Mod de utilizare

Recomanda aplicarea zilnica pe intregul corp si par. Uleiul poate fi utilizat direct pe pielea fetei sau a corpului , cat si pe par sau scalp. Dupa aplicare este recomandat sa se faca un masaj usor. Poate fi lasat sa actioneze pe par timp de 2-3 ore sau peste noaptea. Dupa aceasta este necesara spalarea uleiului cu sampon. De asemenea este recomandat sa folositi acest ulei pentru producerea de cosmetice profesionale la domiciliu sau in saloane de infrumusetare. Poate fi folosit si ca ulei de masaj.

Testat dermatologic. A se utiliza doar pentru uz extern.

Compoziție INCI:

Cocos Nucifera (Coconut*) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Olive Glycerides, Dicaprylyl Carbonate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glyceryl Caprylate, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Linoleic Acid

* Bio | ** Allergens free
Ingrediente actvite naturaleulei de cocos
Concentraţie ingrediente naturale99.9%
Greutate100 ml

Scrieţi o recenzie

Ulei de cocos cosmetic natural 100 ml

Ulei de cocos cosmetic natural 100 ml

Un ulei de cocos bogat in acizi grasi, vitamina E  care se distinge printr-o hidratare excelenta. Are proprietati anti-oxidante si anti-bacteriene. Reduce ridurile si creste viteza procesului de regenerare a pielii.

Produse asemanatoare

Scroll