Căutați
Filters
Close

Ce mărime de Cupă Menstruală ți se potrivește?

Ce mărime de Cupă Menstruală ți se potrivește?

Mini, A sau B - ce mărime trebuie să aleg AllMatters?

Scurt Ghid de alegere a cupei menstruale potrivite

O întrebare comună pe buzele tuturor și complet de înțeles! Internetul este inundat cu diagrame de comparație a cupei menstruale, ghiduri și ghiduri de mărime.

Fiind o multitudine de branduri de Cupe Menstruale pe piață fiecare din aceștia ia in considerare alți factori atunci când își ghidează clienții către ce mărime să opteze.

Să fim sinceri, cu toții suntem construiți diferit - din fericire - și de aceea cei de la OrganiCup oferă trei dimensiuni diferite pentru categorii de femei diferite.

Cele trei mărimi ale cupelor AllMatters se împart în felul următor:

Ghid Marimi Cupa Menstruala OrganiCup

Anumite persoane consideră că acest lucru este prea general; iar unele chiar consideră că este ofensator.

Este complet de înțeles, deoarece vaginul fiecărei persoane este unic, cupa menstruală nu are cum să fie un produs cu o singură mărime.

Este foarte posibil să nu observați nici o diferență după ce ați născut pe cale naturală, dar în majoritatea cazurilor vaginul nu va reveni complet la forma de dinainte de naștere. Și este perfect normal!  

AllMatters  își dorește să le fie ușor clientelor să aleagă o dimensiune. Cercetările AllMatters  arată că unul dintre cei mai importanți factori care trebuie luați în considerare atunci când se alege mărimea cupei menstruale este faptul dacă ați născut vaginal sau nu.

Cupa Menstruala Organicup Comparatie marimi

 

Flux Regulat sau Mare ?

Cupele menstruale AllMatters  pot fi folosite până la maxim 12 ore - inclusiv în timpul nopții și a altor activități solicitante.

Recomandarea noastră este să golești Cupa menstruală mai des la început pentru a îți face o idee de fluxul tău.

Dacă ai un debit mic sau regulat recomandarea noastră este să folosești Mărimea A sau Mini pentru adolescente sau cele cu dimensiune mai mică.

În schimb dacă ai un flux mai mare, avem rugamintea să iei în considerare și Mărimea B, aceasta având o capacitate mai mare.

Unele dintre clientele AllMatters  preferă să folosească mai multe mărimi în timpul ciclului menstrual, astfel uneori ciclul are un flux mai mare la început, iar pe finalul perioadei  devine mai ușor ceea ce le permite să folosească Mărimea A.

Gama Completă OrganiCup

 

Lasă comentariul tău
*