Căutați
Filters
Close

Fă-ți singură o mască de păr naturală

Fă-ți singură o mască de păr naturală

Top 5 măști de păr pe care le poți face acasă 

Stresul, dezechilibrele hormonale, carenţele de vitamine şi minerale din organism sunt doar câteva dintre principalele cauze ale căderii părului şi a încetinirii procesului de creştere.

Însă nu trebuie să-ţi faci probleme. Pentru a ajuta accelererarea procesului de creştere a părului şi stoparea căderii firelor de păr, există câteva măşti pentru păr ce te vor ajuta. Cea mai bună mască de păr

Iată câteva metode care te vor ajuta să-ţi regenerezi părul.

1. Mască de păr cu ulei de măsline şi ulei de jojoba

Amestecă o cantitate de ulei de măsline cu o cantitate de ulei de jojoba în părţi egale, apoi încălzeşte amestecul şi aplică-l pe păr, începând de la rădăcină. 

Măştile cu ulei de măsline sunt foarte bune pentru toate tipurile de păr. Acesta conţine substanţe nutritive, minerale şi vitamine, fiind esenţiale în procesul de regenerare a părului. Uleiul de jojoba este un agent important împotriva mătreţii, este bogat în vitamine, hrăneşte şi hidratează.

Ingrediente necesare:

  • ulei de măsline cosmetic presat la rece
  • ulei de jojoba cosmetic presat la rece

2. Masca de păr cu ulei de argan

Dacă părul tău este tern şi lipsit de strălucire, atunci ai nevoie de această mască de păr: combină o lingură de ulei de argan cu o cantitate de lapte de 100 -250 ml- în funcţie de lungimea părului şi un gălbenuş de ou, obţinând o pastă omogenă. Se aplică pe toată lungimea firului de păr, începând de la rădăcină şi se lasă să acţioneze un inteval de timp cuprins între între 30 şi 60 minute. Acoperă părul cu un prosop încălzit în prealabil, deoarece în felul acesta va stimula creşterea părului şi efectele benefice ale măştii. Apoi spală părul cu un şampon ce conţine ingrediente naturale şi clăteşte-l bine.

Ingrediente necesare:

  • ulei de argan cosmetic presat la rece
  • lapte
  • galbenuș de ou

 

3. Masca de păr cu ulei de trandafiri

Beneficiile uleiului esenţial de trandafiri sunt atribuite în special proprietăţilor sale antidepresive şi antibacteriene. Atunci când părul tău devine tern şi uscat, fă o mască din ulei de trandafir. Aplică pe părul umed câteva picături şi întinde cu pieptănul pe toată lungimea firului de păr. Lasă-l să acţioneze timp de 20 de minute apoi spală părul cu şampon şi clăteşte cu apă din abundenţă. Repetă această mască de 2 ori pe săptămână.

Ingrediente necesare:

 

  • ulei de trandafir cosmetic presat la rece

4. Mască de păr cu ulei de cocos şi miere de albine

3 linguri de ulei de cocos, 2 liguriţe de miere, o lingutiţă de ulei de ricin, 2 picături de vitamina A. Se bagă uleiul de cocos la cuptorul cu microunde timp de 30 secunde, pentru a se topi, deoarece uleiul de cocos are consistenţa unui unt sau poate fi folosit un ulei de cocos natural cosmetic presat la rece, urmând ca ulterior să se adauge și restul ingredientelor. Se amestecă bine şi se maseaza începând cu scalpul după care se întinde pe toată suprafaţa părului. Se înfăşoară capul într-un prosop şi se lasă să acţioneze timp de 60 minute. Apoi se spală părul cu şampon şi se clateşte cu apă din abundenţă. Această mască te va scăpa de mătreaţă şi va da strălucire firelor de păr. 

Ingrediente necesare:

  • ulei de cocos
  • miere de albine
  • ulei de ricin
  • vitamina A

 

5. Mască de păr cu miere de albine şi lămâie

Pentru a da strălucire părului normal foloseşte o mască de păr dintr-un amestec de o lingură de suc proaspăt de lămâie, o jumătate de pahar de lapte şi o lingură de miere. Aplică masca pe păr şi las-o să acţioneze timp de 20 de minte. Apoi spală cu şampon şi clăteşte cu apă din abundenţă. Această mască poate fi aplicată cu succes si părului gras.

Pentru ca măştile să-şi arate eficienţa, uleiurile esenţiale trebuie să fie naturale şi originale, nu contrafăcute. Pentru a cumpăra un ulei esenţial cu adevărat natural şi original, intră în magazinul online Biospot şi comandă uleiurile esenţiale naturale de la Macrovita.

Ingrediente necesare:

  • miere de albine   
  • lămâie
  • lapte

Dacă timpul nu îți permite nu ezita să alegi o mască de păr naturală de pe Biospot.ro rezultatele te vor impresiona.

Află mai multe de pe pagina dedicată acestor minunate produse de îngrijire si tratare a părului:

Mască de păr

 

Lasă comentariul tău
*