Căutați
Filters
Close

Acidul hialuronic - bun sau nu?

Acidul hialuronic - bun sau nu?

Acidul hialuronic este o substanță care se regăsește în proprorție mare la nivelul pielii, dar și la nivelul altor organe (ochi, articulații). Acest minunat ingredient este foarte prezent în diverse cosmetice pentru îngrijirea pielii. Dar oare ce efecte are tratamentul cu acid hialuronic? Sau toată povestea din jurul lui este doar un mit ?

Cum funcționează acidul hialuronic?

Acidul hialuronic are capacitatea de a reține apa în piele mai mare decât oricare alt ingredient natural sau polimer sintetic. Această caracteristică este importantă mai ales când vine vorba de lupta împotriva îmbătrânirii, întrucât hidratarea este cheia unui aspect tânăr al pielii.

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea își pierde din capacitatea de a se menține hidratată și fermă. Acest aspect nu înseamnă că pielea tuturor va începe să se usuce odată cu înaintarea în vârstă; înseamnă doar că pielea își pierde cantitatea de hidratare pe care o poate susține. 

Crema de fata cu acid hialuronic

Cum încorporezi acidul hialuronic în rutina zilnică de îngrijire a tenului și a mâinilor?

Dacă-ți bei porția de doi litri de apă pe zi și tot ai pielea deshidratată, este evident că organismul tău nu produce suficient acid hialuronic şi de asemenea din nefericire producția acestei substanțe se reduce cu trecerea fiecărui an de viaţă.

Majoritatea produselor cosmetice care conțin acid hialuronic vin sub formă de cremă hidratantă sau ser. Cel mai important lucru de reținut este că trebuie să acorzi atenție și celorlalte ingrediente conținute, nu numai acidului hialuronic. Fii atent(ă) și la celelalte ingrediente care intră în compoziția acestora - foarte important ca acestea să aibe o concentrație cât mai mare de ingrediente active naturale și să nu conțină parabeni.

>> Află cum poți identifica care este Cea mai bună Crema de față cu Acid Hialuronic <<

Dacă crezi ca ai găsit deja crema de faţă perfectă și nu conţine acid hialuronic, poţi folosi cu încredere o cremă de faţă naturală dezvoltată de experții de la Macrovita precum Crema de față cu acid hialuronic și cu ulei de argan și măsline. Această minunată cremă de față poate oferi un plus de hidratare și are un puternic efect de netezire și de diminuare a ridurilor feței.

Această cremă de față cu acid hialuronic - multi efect cu ulei de argan si măsline -oferă protecție împotriva mediului poluat și a imbătânirii: hidratează profund și întinerește pielea. Crește consistența pielii și densitate și accelerează procesul natural de regenerare, având ca rezultat reducerea semnificativă a ridurilor.

Cremă de faţă cu acid hialuronic şi celule stem de Argan

Elixir cu acid hialuronic 

Este un amestec delicat de acid hialuronic cu ulei de masline și celule stem de argan. Poate fi folosit pentru toate tipurile de ten. Revitalizează şi întăreşte celulele stem ale pielii, protejând-o de trecerea timpului, precum și de influențele negative ale mediului înconjurator. Mărește consistența și densitatea pielii, oferind în același timp o hidratare profundă și de durată, elasticitatea și un aspect tânăr.

Elixir cu acid hialuronic si celule stem de argan

 

În plus nu trebuie să uităm și că îngrijirea mâinilor este foarte importantă. În acest sens cei de la Macrovita au reușit să îmbine într-un mod plăcut ingredientele active naturale și acidul hialuronic într-o minunată cremă de mâini care te va răsfăța în adevăratul sens al cuvântului.

Crema de mâini se absoarbe rapid și nu lasă nici un strat uleios. Protejează mâinile ca o mănușă invizibilă - netezește treptat și previne îmbătrânirea prematură a pielii de pe mâini conferindu-le finețe și delicatețea pe care o cauţi.

Crema de maini cu acid hialuronic

Este absorbită instantaneu fără a lăsa o senzatie uleioasă. Ajută la restabilirea umidității pierdute, îmbunătățește textura pielii, înmoaie, calmează și protejează mâinile.

Conținutul de ingrediente naturale atinge 95% | Formula fără parabeni, ulei mineral (parafină), vaselină, propilen glicol sau extracte din plante nu modificate genetic.

Beneficiile acidului hialuronic

Acidul hialuronic oferă hidratare pielii, rezultatul imediat pe care îl oferă fiind atenuarea imediată a ridurilor și a liniilor fine de expresie.

Aplicate local, cremele cu acid hialuronic sunt foarte utile pielii și ridurilor. Iar când vine vorba de îngrijirea naturală a pielii, acidul hialuronic îmbunătățește  aspectul ridurilor, oferind un aspect mai tânăr pielii și formează o barieră naturală de apărare împotriva factorilor poluanți externi.

Crema de fata cu acid hialuronic

Voi ce rutină de îngrijire aveţi? Ați încercat cosmetice naturale cu acid hialuronic? Cum vi s-au părut?

 

Lasă comentariul tău
*