Căutați
Filters
Close

Un sampon impotriva caderii parului care face minuni

Un sampon impotriva caderii parului care face minuni

Este un şampon natural pentru curăţarea intensă şi profundă a scalpului, dar în acelaşi timp fiind delicat cu părul. Acest şampon conţine ingrediente care accelerează creşterea părului, îmbunătăţindu-i aspectul. În comparaţie cu şampoanele convenţionale care conţin foarte multe chimicale şi care sunt împotriva restaurării firelor de păr, şampoanele naturale nu sunt dăunătoare şi pot oferi părului hidratarea şi hrănirea de care are nevoie.

Cum acţionează şamponul împotriva căderii părului

Şamponul împotriva căderii părului de la Macrovita, pe care îl găseşti în magazinul online Biospot, protejează părul împotriva radiaţiilor UV, reduce secreţia de sebum a scalpului, revitalizează şi întăreşte firul de păr chiar de la rădăcină. Întărirea firului de păr se datorează conţinutului bogat de ghimbir şi ale altor ingrediente naturale active.

Ingrediente naturale active conţinute de şamponul împotriva căderii părului

  • cel mai important element este ghimbirul care îmbunătăţeşte circulaţia scalpului şi opreşte căderea părului.
  • struguri roşii - aceştia reprezintă un puternic antioxidant, hrăneşte şi hidratează structura firului de păr.
  • salvie - un antibacterian puternic, ce curăţă scalpul şi părul eliminând bacteriile care afectează rădăcina părului.
  • nalba - inmoaie părul şi are efect antiinflamator.
  • ulei de măsline - hrăneşte şi hidratează firele de păr, antioxidant, stimulează creşterea părului.
  • Vitamina H - ajută la creşterea sănătoasă a firelor de păr.
  • Vitamina PP - reglează umiditatea firelor de păr, calmează iritaţiile, regenerează pielea capului.
  • Octopirox TM - puternic antifungic cu proprietăţi antiinflamatorii, elimină mătreaţa cu eficienţă.
  • provitamina B5 - întăreşte firele de păr de la rădăcină, calmează şi dă strălucire părului.
  • Filtru UV - protejează împotriva razelor solare.

Beneficiile şamponului împotriva căderii părului

Bogat în conţinut de uleiuri esenţiale şi vitamine, stopează căderea părului şi îl regenerează. Firele de păr îmbogăţite cu această formulă devin puternice şi sănătoase. Pielea capului îşi revine la culoarea normală de roz iar firele de păr devin puternice şi strălucitoare.

Sampon Natural impotriva caderii parului

Acest şampon nu conţine igrediente chimice nocive cum ar fi: parabeni, parafină, propilen glicol sau plante modificate genetic. În locul acestor agenţi chimici s-a folosit o soluţie biodegradabilă din ulei de cocos. Toate ingredientele sunt naturale, crescute în cultură. Este esenţial să alegi un şampon natural împotriva căderii părului, pentru a avea un păr sănătos şi bogat.

Specialiştii biologi de la Macrovita au inventat acest şampon tratament de stopare a căderii părului, pentru a elimina neplăcerile acestui proces neplăcut şi inestetic. Este indicat ca majoritatea femeilor ce prezintă această problemă a căderii părului, să folosească acest preparat special cu ingrediente naturale, pentru a putea determina stoparea procesului de cădere a părului.

Acesta trebuie folosit permanent, ori de câte ori te speli pe cap, pentru a avea rezultate eficiente, până la eliminarea efectului nedorit.

Mod de utilizare al șamponului 

Aplică o cantitate de şampon pe părul umed şi masează scalpul şi firele de păr până se face o spumă abundentă. După 2 - 3 minute clăteşte părul cu apă din abundenţă. 

 

 

 

Lasă comentariul tău
*