Căutați
Filters
Close

Vrei sa arăţi cu câţiva ani mai tânără?

Vrei sa areţi cu câţiva ani mai tânără?

Am descoperit secretul pentru întinerirea tenului

Alăturaţi-vă miilor de clienţi satisfăcuţi de efectele Cremelor cu Argan


Secretul tinereţii fără bătrâneţe se află în cremele cu Argan. Acest "elixir al tinereţii", cum mai este cunoscut în lume, are rezultate incredibile în estomparea ridurilor feţei!Complexul de ingrediente puternice acţionează din interior, micşorând ridurile în profunzime, încă de la formarea lor.Rezultatele sunt vizibile într-un timp foarte scurt.

Datorită efectului ei incredibil asupra ridurilor şi a tuturor imperfecţiunilor pielii este un adevărat miracol în industria cosmetică. Experţii în frumuseţe din întreaga lume sunt de acord că aceasta cremă este una dintre cele mai bune metode pentru a menţine pielea tânără! 

Care sunt avantajele folosirii cremei cu Argan ?

1.Accelerarea regenerării pielii!

Combinaţia puternică de ingrediente naturale accelerează funcţia celulară în prezența retinolului.Deoarece extractul de argan pătrunde în straturile adânci ale pielii, aceasta se regenerează rapid și ușor. Prin urmare, textura pielii este îmbunătățită semnificativ.Pielea va arăta sănătoasă, proaspătă şi îşi va îmbunătăţi în timp proprietatea de a se regenera. Datorită substanței active din crema cu argan, circulaţia sângelui la nivelul pielii va fi optimizată, facilitându-se astfel curățarea pielii de toate toxinele și impuritățile. Rezultatele folosirii cremelor cu argan sunt vizibile după scurt timp!

2.Piele mai suplă la scurt timp după prima utilizare!

Colagenul şi elastina din crema cu argan acţionează chiar şi în straturile adânci ale pielii, oferindu-i un aspect neted şi revigorat imediat după prima aplicare.Extractul de argan acţionează la nivelul muşchilor faciali, asigurând o circulaţie mai bună a sângelui şi o funcţionare mai bună a nervilor. Rezultatul va fi vizibil în estomparea ridurilor şi armonizarea trăsăturilor faciale în timp scurt!

3.Piele proaspătă şi hidratată pentru un ten perfect!

Și nu doar atât, crema cu argan va netezi ridurile şi va îmbunătăți metabolismul celulelor pielii. Prin optimizarea circulaţiei sângelui se va asigura transportul eficient al nutrienţilor în celule, ceea ce va rezulta într-o piele proaspătă şi revigorată și un ten perfect. 

4.Previne formarea noilor riduri!

Vitamina este un antioxidant puternic, stimulează sinteza de colagen și prin urmare, previne formarea ridurilor, îmbunătățește în mod evident structura suprafeței pielii și furnizează netezimea și elasticitatea dorită.Provitamina B5 este un complex de mai multe vitamine care hidratează pielea. Uleiurile vegetale din compoziţia cremei menţin pielea fină pentru un timp îndelungat și previn, de asemenea, apariţia noilor riduri. Studiile au demonstrat că utilizarea regulată a cremei cu argan pe termen lung încetineşte procesul de îmbătrânire a pielii.

Cui îi este destinată crema cu Argan?

Crema cu Argan pe bază de extracte de argan si ulei de masline este concepută pentru cei care doresc:

  • Să netezească ridurile

  • Să aibă o piele revigorată şi strălucitoare

  • Să reducă densitatea şi profunzimea ridurilor

  • Să aibă o piele hidratată

 

FAQ – Întrebări frecvente:


Cum se folosește crema cu argan?

Crema cu argan se aplică pe față și pe gât de două ori pe zi, dimineața și seara, înainte de culcare. Crema se aplică pe pielea curată și uscată. Masaţi uşor, cu mișcări circulare până crema pătrunde în piele. După ce ați obținut rezultatele dorite, folosiți periodic crema, pentru a le menține.
 
 

Când se pot observa primele rezultate?

Folosind crema cu argan, după doar câteva zile puteți observa primele rezultate. Pielea dumneavoastră va fi vizibil mai catifelată, mai netedă și mai elastică. Utilizarea regulată timp de 28 de zile vă va ajuta să reduceți vizibilitatea ridurilor, iar pielea dumneavoastră va avea un aspect mai tânăr. De asemenea, crema ajută la prevenirea apariţiei noilor riduri.
 

Pentru câte aplicări îmi ajunge un tub de crema cu argan?

Crema cu argan este atât de eficientă datorită combinației unice de ingrediente concentrate pe care le conține. Această combinație de ingrediente active are efecte demonstrate clinic pentru reducerea ridurilor într-o perioadă scurtă de timp. 
 

De ce este crema cu argan atât de eficientă?

Puterea de intinerire a arganului actioneaza aspra celulelor pielii hidratandu-le si facandu-le sa straluceasca

Crema cu argan este sigură de utilizat?
Da, crema cu ulei de argan este sigură de utilizat deoarece conține doar ingrediente testate dermatologic. Crema cu argan de zi sau de noapte nu irită pielea și nu produce efecte secundare. Crema nu a fost testată pe animale, nu conține parfumuri sintetice, parabeni, coloranți sau componente ale organismelor modificate genetic. Crema este recomandată în special persoanelor cu piele sensibilă.

Care sunt ingredientele active ale cremelor cu argan de pe Biospot.ro?
Ingredientele sunt: 
  • Ulei de argan Marocan 
  • Ulei de măsline din Creta
  • TimeCode ™ (acizi-lipo amino anti-îmbătrânire) 
  • Aloe 
  • Unt de Shea 
  • Semințe de lemn de santal 
  • DayMoist 
  • Acidul hialuronic 
  • Lemn dulce* + extract de lemn dulce concentrat
  • Vitamina E 
  • Fitosteroli 
  • Alantoina
  • Provitamina Β5 (Panthenol)
Lasă comentariul tău
*