Căutați
Filters
Close

Ce mărime de Cupă Menstruală ți se potrivește ?

Ce mărime de Cupă Menstruală ți se potrivește?

Mini, A sau B - ce mărime trebuie să aleg OrganiCup?

Scurt Ghid de alegere a cupei menstruale potrivite

O întrebare comună pe buzele tuturor și complet de înțeles! Internetul este inundat cu diagrame de comparație a cupei menstruale, ghiduri și ghiduri de mărime.

Fiind o multitudine de branduri de Cupe Menstruale pe piață fiecare din aceștia ia in considerare alți factori atunci când își ghidează clienții către ce mărime să opteze.

Să fim sinceri, cu toții suntem construiți diferit - din fericire - și de aceea cei de la OrganiCup oferă trei dimensiuni diferite pentru categorii de femei diferite.

Cele trei categorii oficiale produse de OrganiCup se împart în felul următor:

Ghid Marimi Cupa Menstruala OrganiCup

Anumite persoane consideră că acest lucru este prea general; iar unele chiar consideră că este ofensator.

Este complet de înțeles, deoarece vaginul fiecărei persoane este unic, cupa menstruală nu are cum să fie un produs cu o singură mărime.

Este foarte posibil să nu observați nici o diferență după ce ați născut pe cale naturală, dar în majoritatea cazurilor vaginul nu va reveni complet la forma de dinainte de naștere. Și este perfect normal!  

OrganiCup își dorește să le fie ușor clientelor să aleagă o dimensiune. Cercetările OrganiCup arată că unul dintre cei mai importanți factori care trebuie luați în considerare atunci când se alege mărimea cupei menstruale este faptul dacă ați născut vaginal sau nu.

Cupa Menstruala Organicup Comparatie marimi

Factori pe care ar trebui să îi iei în considerare la alegerea unei Cupe Menstruale

Așa cum vă ziceam mai sus, nu este absolut necesar ca cineva care a născut natural să aibe nevoie de mărimea B și nu poate să folosească Mărimea A sau invers. 

Astfel, pentru a fi 100% mulțumită de mărimea cupei menstruale, OrganiCup una dintre puținele companii de pe piața, îți oferă posibilitatea de a posibilitatea de a înlocui cupa în cazul în care mărimea nu ți se potrivește. 

Dacă ai îndoieli și ajungeți în posesia unei dimensiuni care nu vi se potrivește, nu trebuie să îți faci griji! OrganiCup, oferă clienților noștri o garanție de satisfacție garantată de 90 de zile - așadar, dacă ați cumpărat dimensiunea greșită, o vor schimba Gratuit pentru dimensiunea potrivită sau vă va oferi o rambursare completă.

Care sunt pașii:

  • Cumpără o cupă menstruală de pe Biospot.ro
  • Folosește Cupa în timpul a minim 3 cicluri (minim 90 zile)
  • Ești în continuare nemulțumită? OrganiCup îți oferă direct o altă marime sau banii înapoi.

Află mai multe accesând link-ul de mai jos: 

https://www.organicup.com/satisfaction-guarantee/

Cum poți beneficia de retur?

După 90 de zile de utilizare, puteți solicita schimbarea dimensiunii sau rambursare completă, până la un an de la achiziția inițială.

Pentru a solicita garanția, vă rugăm să contactați echipa de asistență pentru clienți OrganiCup la adresa [email protected]

Vă rugăm să vă asigurați că includeți numărul dvs. de comandă în e-mail, precum și preferințele dvs. pentru  a primi o dimensiune diferită sau o rambursare. Dacă ți-ai cumpărat OrganiCup-ul de pe un alt magazin sau de pe un alt site web, te rog să atașezi o dovadă a achiziției.

Atenție! OrganiCup nu va solicita clienților să returneze cupe menstruale folosite din motive de igienă. Sunt acceptate doar retururi ale cupelor menstruale cu sigiliul cutiei intact.

Flux Regulat sau Mare ?

Cupele menstruale OrganiCup pot fi folosite până la maxim 12 ore - inclusiv în timpul nopții și a altor activități solicitante.

Recomandarea noastră este să golești Cupa menstruală mai des la început pentru a îți face o idee de fluxul tău.

Dacă ai un debit mic sau regulat recomandarea noastră este să folosești Mărimea A sau Mini pentru adolescente sau cele cu dimensiune mai mică.

În schimb dacă ai un flux mai mare, avem rugamintea să iei în considerare și Mărimea B, aceasta având o capacitate mai mare.

Unele dintre clientele OrganiCup preferă să folosească mai multe mărimi în timpul ciclului menstrual, astfel uneori ciclul are un flux mai mare la început, iar pe finalul perioadei  devine mai ușor ceea ce le permite să folosească Mărimea A.

Dacă tot nu ești convinsă, conform celor mai sus menționate, o poți încerca fără frică, ținând cont de faptul ca cei de la OrganiCup oferă înlocuire Gratuită.

Gama Completă OrganiCup

 

Lasă comentariul tău