Cosmetice Naturale Copii

Gama variată de Cosmetice Naturale pentru bebeluși și copii. Alege să folosești tot ce e mai bun pentru bebelușul tău.  Ajută-ți bebelușul sau copilul să aibă un start sănătos în viață și folosește doar cosmetice cu ingrediente active naturale. Toate cosmeticele de pe pagina Biospot au fost create special pentru pielea sensibilă și delicată a co...

Gama variată de Cosmetice Naturale pentru bebeluși și copii. Alege să folosești tot ce e mai bun pentru bebelușul tău.  Ajută-ți bebelușul sau copilul să aibă un start sănătos în viață și folosește doar cosmetice cu ingrediente active naturale. Toate cosmeticele de pe pagina Biospot au fost create special pentru pielea sensibilă și delicată a copiilor.

Mai multe

Cosmetice Naturale Copii

  • grila
  • lista
44,99 lei
Cod articol: MV31246
Disponibilitate: Stoc epuizat

Acest lapte de protectie solară atât pentru copii cât și pentru adulți cu un factor de protecție SPF50 este rezistent la apă şi a fost special conceput pentru a proteja complet pielea sensibilă. 

109,99 lei
Cod articol: MV35764
Disponibilitate: În stoc

Un pachet minunat ideal pentru copii cu varsta de 3+ ani. Include cele doua produse Baby Hippo de la Macrovita pentru ingrijirea naturală a copiilor și o jucarie de pluș foarte simpatică pe care copii o vor îndrăgii.

Scroll