Nu puteți plasa comenzi din țara dumneavoastră. United States

Sampon Natural

Vrei un sampon delicat cu scalpul si parul tau,din ingrediente de calitate,naturale si prietenoase cu pielea scalpului si a parului tau?Alege un sampon natural bun de care chiar sa se bucure parul tau.Gama variata de produse cosmetice naturale pentru ingrijirea parului:sampon pentru par vopsit,sampon impotriva caderii parului,sampon antimatreata...

Vrei un sampon delicat cu scalpul si parul tau,din ingrediente de calitate,naturale si prietenoase cu pielea scalpului si a parului tau?Alege un sampon natural bun de care chiar sa se bucure parul tau.Gama variata de produse cosmetice naturale pentru ingrijirea parului:sampon pentru par vopsit,sampon impotriva caderii parului,sampon antimatreata natural etc.Rasfata-ti parul cu un produs de calitate!

Mai multe

Sampon Natural

  • grila
  • lista
Cod articol: TRV0017

Şampon natural anticădere curăță delicat și îngrijește părul de la rădăcină până la vârf, oferindu-i protecție împotriva agresiunilor mediului. Uleiurile vegetale naturale din compoziţia sa ajută părul să se mențină mătăsos, strălucitor și sănătos.

Cod articol: MV31195

Acest sampon natural împotriva căderii părului curăță și hidratează părul, îl protejează în mod eficient împotriva radiațiilor UV. Reglează microcirculația și secreția de sebum a scalpului. Acest minunat șampon revitalizează și întărește firul de păr începând chiar de la rădăcină.

Cod articol: MV33042

Sampon revitalizant pentru par vopsit, fragil, slabit sau cu varfurile despicate. Curăță perfect părul oferindu-i rezistență, flexibilitate și volum.

Cod articol: MV31197

Acest sampon natural antimatreaţă cu extracte de struguri roșii și rozmarin curață delicat părul, reglând în acelasi timp si secreția de sebum. Șamponul elimină cu succes mătreața, iar dacă este folosit regulat previne reapariția ei.

Cod articol: MV31194

Șampon natural pentru părul vopsit și deteriorat cu vârfuri despicate care necesită consolidare. Acest șampon vă face părul mai rezistent si îi prelungește viața.Protejează părul de razele UV, îi dă volum și îl face să strălucească de sănătate și vitalitate.

Cod articol: MV33043

Șampon natural de la Olivelia pentru bebeluși și copii este un produs cosmetic 2 in 1 pentru ingrijirea delicata a celor mici. Ideal pentru sugari si copii. Poate fi folosit atat pe corp cât si pe păr. Nu irită ochii fiind bogat in ingredienta organice.

Cod articol: MV31410

Formula inovatoare a șamponului natural cu ulei de argan si măsline, regenerează în mod eficient părul, restabilește rezistența și ofera luciul natural părului tău.

Scroll