Mărci Există 3 mărci

 • Cosmetice Natural Olivelia

  În 2006, pentru satisfacerea unor nevoi ale pieței produselor cosmetice naturale tradiționale, MACROVITA a creat noua linie de produse pe bază de uleiuri naturale de măsline pentru îngrijirea frumuseții sub marca OLIVELIA, menținând cu strictețe standardele bine cunoscute de înaltă calitate și fiabilitate.

 • Cosmetice Naturale Macrovita

  Infiintata in anul 1984, MACROVITA, dezvoltă, produce si comercializeaza produse cosmetice naturale bazate pe combinatii sofisticate de uleiuri vegetale sau extracte din plante și vitamine naturale. Primele produse cosmetice care conțin ulei de măsline ca si ingredient activ, prezentate în 1998, au fost produse MACROVITA. De atunci au fost îmbunătățite și dezvoltate.

  Avand o vasta experienta in productia de cosmetice naturale, Macrovita Grecia, deja foarte cunoscuta in intreaga lume pentru calitatea excelenta a produselor sale naturale grecesti si pentru satisfactia totala pe care o ofera clientilor si-a extins activitatea si pe taramul Romaniei in cadrul magazinului online Biospot.ro. Ne propunem sa va oferim produse de cea mai buna calitate, certificate de producator si ambalate corespunzator pentru a fi multumiti pe deplin de produsele si serviciile noastre.

 • OrganiCup - Cupe Menstruale

  OrganiCup a fost fondată în anul 2012. Cred cu tărie ca orice individ nu trebuie reținut de corpul său. Nu este necesar ca produsele pentru uz menstrual să conțină substanțe chimice și nici să absoarbă secrețiile naturale ale corpului.

  Dorința companiei a fost de a gândi și realiza produse pentru și împreună cu persoanele care le folosesc în viața de zi cu zi.     

Scroll