De ce Biospot

Alege Biospot.ro și vei vedea ca merită

Pe Biospot Romania vei gasi cele mai bine vandute cosmetice naturale din Grecia pentru ingrijirea tenului, a parului si a corpului. Sute de mii de clienti multumiti din intreaga lume stau marturie.

Fiind convinsi de eficienta lor, noi garantam pentru ele si iti punem la dispozitie urmatoarele servicii:

Garantia Calitatii Biospot Romania

Garanția satisfacției

Ai 14 zile la dispoziție să returnezi produsele dacă te răzgândești. Returul este GRATUIT prin colaboratorii nostri, iar banii vor fi returnați prin transfer bancar în maxim 15 zile de la primirea produselor. Poți opta și pentru varianta de înlocuire sau schimbare a produselor.  Ca să beneficiezi de această garanție produsele trebuie să fie sigilate. Trebuie doar să ne anunți prin email sau telefonic.


Garantia Calitatii Cosmeticelor Naturale

Garanția calității

Fiecare produs în parte a fost verificat și testat înainte de a-l lista pe magazinul nostru online. Căutăm cele mai bune produse cosmetice naturale pentru că ne pasă de sănătatea si frumusețea ta. Refuzăm colaborarea cu furnizorii care nu ne pun la dispoziție informații detaliate cu privire la procesul de producție și la ingredientele folosite.  Produsele naturale oferite de Biospot.ro nu conțin pesticide, insecticide, nu conțin parabeni, ulei mineral (parafină), vaselina, siliconi, propilen glicol și nici extracte de plante modificate genetic .


Dacă din anumite motive consideri că produsele nu se ridică la așteptările tale, îți returnăm banii prin transfer bancar în maxim 14 zile. Trebuie doar să ne anunți prin email sau telefonic.


Garantia Livrarii Produselor Cosmetice Naturale

Garanția livrării

Dacă din diverse motive comanda ajunge la tine deteriorată îți schimbăm produsul/produsele sau iți returnăm banii. Te rugam doar să ne anunți telefonic sau prin email ca sa putem lua măsurile necesare.

Livrare Gratuita Produse Cosmetice Naturale

Livrare gratuită

Pentru comenzile peste 160 Ron transportul este GRATUIT indiferent de greutate.

Conform condițiilor de livrare


Livrare Cosmetice Naturale la timp

Garanția livrării la timp

Toate coletele pleacă din depozitul nostru la timp (în aceiași zi pentru comenzile plasate până la ora 11:00 și a doua zi pentru comenzile plasate după ora 11:00). În cazul în care coletul nu este livrat în timpul estimat de compania de curierat (maxim 72 ore de la procesarea comenzii) îți oferim o reducere de 10% la următoarea comandă. Deși nu este vina noastră vrem sa te asigurăm că ne luăm treaba foarte în serios și facem tot posibilul să îți oferim o experiență plăcută.

Produsele tale preferate pe rafturile noastre

Produsele tale preferate pe rafturile noastre

Ai anumite produse cosmetice naturale pe care ți-ai dori să le găsești pe rafturile Biospot.ro care îndeplinesc criteriile noastre de calitate și sănătate? Scrie-ne pe email [email protected] și le vom avea în vedere în viitor cand vom dezvolta gama noastră de produse cosmetice naturale.

De unde provin produsele cosmetice naturale comercializate pe Biospot.ro

De unde provin produsele cosmetice naturale comercializate pe Biospot.ro ?

Avem grijă să selectăm cele mai bune produse cosmetice naturale pentru dumneavoastră.De aceea am ales sa colaborăm cu companii producatoare de cosmetice naturale grecesti de renume, respectiv:

MACROVITA          OLIVELIA          ORGANICUP


Consiliere Gratuita Beauty

Consiliere gratuită

Echipa Biospot.ro este continuu preocupată de un stil de viață sănătos. Dacă ai întrebări suplimentare legate de modul de utilizare a cosmeticelor naturale te rugăm să ne contactezi telefonic (0756.082.476sau prin email ([email protected]). Îți vom răspunde cu plăcere la orice intrebare.

Trimite-ne un mailScroll