Cosmetice naturale fara Parabeni

Parabenii: de ce trebuie sa ii evitam in cosmeticele noastre 

Parabenii sunt de fapt un conservant, putem spune ca este chiar cel mai utilizat conservant din cosmetice. Potrivit unor studii, intre 75 si 90% din cosmetice contin parabeni.Ii gasiti in sampoane, geluri de dus, lotiuni de corp, creme, deodorante si alte produse cosmetice.

Principala problema a parabenilor este ca patrund usor prin piele atunci cand folosim un produs cosmetic care ii contine. Prin piele, sunt absorbiti de organism. In corpul uman, acest conservant se comporta ca un hormon, ceea ce perturba sistemul endocrin. Mai departe, sistemul endocrin elibereaza hormoni in sange.

Încă din cele mai vechi timpuri, natura a reprezentat o sursă de inspirație pentru omenire. De cele mai multe ori, cercetătorii și nu numai, apelează la natură pentru a găsi remedii care să suplinească resursele de vitamine și minerale epuizate din organism, şi care au un rol foarte important în general asupra pielii. De aceea extractele pentru îngrijirea pielii trebuie să fie cât mai naturale, fără elemente chimice cum ar fi parabenii, care fac mai mult rău, decât bine.

Combinând eficient ingredientele naturale, rezultatele așa numite miraculoase nu vor întârzia să apară. Spre exemplu gelul de duș are rolul de a curăța pielea într-un mod eficient, fără să usuce și fără să irite. Acesta trebuie să fie cât mai natural și să aibă un efect benefic. Gelurile de duş, cele pe care le găsim de obicei pe rafturile magazinelor cu specific cosmetic, au un conținut ridicat de parabeni, ceea ce nu se întâmplă la produsele cosmetice naturale de pe site-ul nostru.

produse-cosmetice-naturale-grecesti-de-l

Niciodată pe un produs cosmetic nu vei vedea scris conţine parabeni, dar dacă vei privi cu atenţie vei vedea scris cu litere de-o şchioapă methylparaben (E218), ethylparaben (E214),propylparaben (E216), butylparaben, isobutylparaben, ceva de genul (conţinut:methylparaben (E218), ethylparaben (E214), propylparaben (E216), butylparaben, isobutylparaben). Aceştia sunt folosiţi în industria cosmetică de foarte mulţi ani, pentru ca produsele cosmetice să poată fi conservate o perioadă foarte lungă de timp.

Într-o cremă naturală  niciodată nu vei găsi asemenea elemente chimice, care duc de cele mai multe ori la tumori ale pielii şi ale sânului sau intră în urină şi în sânge, afectând organismul în timp. Produsele cosmetice naturale de la Biospot, hrănesc pielea, o hidratează, luptă împotriva ridurilor, catifelează şi netezesc pielea.

Aduc un aport benefic asupra structurii pielii şi de ce nu asupra organismului în general. Produsele naturale de la Biospot, sunt preparate în laboratoare de renume, cum sunt laboratoarele producătorilor Macrovita şi Olivelia şi sunt testate dermatologic. Fiecare etapă a vieţii îşi are farmecul ei, iar pielea vârsta ei.

Cu cât înaintezi în vârstă cu atât pielea devine mai rigidă, datorită pierderii elementelor ce dau elasticitate pielii. Crema de față naturală conţine uleiuri preţioase, extracte de plante cu conţinut mare de vitamine care stimulează activitatea celulelor, producând elastină şi colagen, îmbunătăţind astfel structura pielii. La produsele cosmetice cu parabeni efectul este invers, chiar dacă conţin printre alte chimicale şi o mică concentraţie de extracte naturale din plante.

Ce este de facut, ce alegem mai departe?

Va propunem sa incepeti sa folositi din ce in ce mai mult in rutina dumneavoastra zilnica cosmetice naturale.

Noi, am decis sa oferim pe Biospot.ro doar cosmeticele naturale. In acest sens am evitat sa importam cosmetice care ar avea in componenta lor parabeni sau alte substante nocive pentru organism. 

Acum te poti bucura şi tu de o gama variata de cosmetice naturale fara parabeni pe www.biospot.ro sau chiar poti beneficia de reducerile noastre saptamanale accesand link-ul urmator oferta săptămanii


Scroll