Căutați
Filters
Close

Cum sa alegi produsele de ingrijire a pielii

Cum sa alegi produsele de ingrijire a pielii

Cum să alegi produsele de îngrijire a pielii?

În primul nu fi distras de publicitatea și de ambalaje luxuriante. În acest articol vom discuta despre ingredientele şi regimul bun de urmat, pentru a avea într-adevăr o piele mai frumoasă, mai fină, mai strălucitoare şi mai tânără. Ce ar trebui să cauți?

1. Factori de luat în considerare când alegi produsul cosmetic natural pentru îngrijirea pielii

Afla ce tip de ten ai

 

1. Cunoașterea tipului de piele.

Trebuie să știi dacă pielea ta este grasă, uscată, mixtă sau sensibilă. Va trebui să cumperi produse cosmetice special pentru tipul tău de piele.

2. Ia în considerare orice problemă a pielii.

Dacă ai orice problemă legată de piele, cum ar fi riduri, cicatrice, coșuri, puncte negre sau acnee, poţi cumpăra produse care te vor ajuta să elimini problemele sau să le estompezi.Anumite produse pot, de asemenea, cauza arsuri sau mâncărimi sau pot agrava problemele pielii sensibile, astfel încât va trebui să fii deosebit de atent, dacă pielea ta este deja sensibilă.

3. Amintește-ți dacă ești alergic/ă.

Citeşte ingredientele pe care le conțin produsele de piele pe care dorești să le achizitționezi, pentru a evita orice alte probleme.

Cel mai bun pret la cosmetice naturale

4. Decide cât de mult poți cheltui.

Fă-ți o analiză financiară rapidă și vezi cât îți permiți să cheltui lunar pe produse cosmetice pentru îngrijire. Preţurile pentru produsele de îngrijire a pielii variază foarte mult între ele, în funcție de brand. Nu trebuie neapărat să cheltui o mulţime de bani, pentru a obţine rezultate bune. Noi la Biospot ne-am gândit deja la asta si încercăm să obținem prețuri corecte de la furnizorii noștrii.

5. Vorbește cu un expert de îngrijire a pielii.

Dacă ai probleme specifice pielii şi nu ești sigur care sunt cele mai bune produse care te vor ajuta, vorbește cu un dermatolog, cu siguranță el te va îndruma cel mai bine.

2. Cum alegi efectiv produsele cosmetice potrivite

1. Optează pentru o cantitate mai mică la început.

Ideal ar fi dacă ți se oferă posibilitatea să achiziționezi o cantitate mai mică inițial şi nu o aplica direct pe față. Încearcă pe o altă parte a pielii, cum ar fi de exemplu pielea din spatele urechii, care este mai sensibilă. În acest fel vei putea vedea cum va reacţiona pielea ta la produsul respectiv. Dacă nu suferi de nici o reacție adversă, poți folosi fără probleme produsul mai des şi de ce nu urmatoarea dată să achiziționezi o cantitate mai mare și îl vei putea folosi pentru întotdeauna.

Exfoliant pentru corp 

2. Alege un produs de exfoliere.

Exfolierea este unul dintre principalele procedee de îmbunătăţire și întinerire a  pielii, folosind puterea de vindecare uimitoare a organismului uman. Cele două produse primare pentru exfoliere sunt: scrub gelul care este ideal pentru a fi folosit pe întregul corp şi crema pentru exfolierea tenului

Ambele servesc la eliminarea stratului exterior de celule moarte și nefolositoare de pe stratul superior al pielii tale. Acest proces oferă  nu numai un beneficiu, ci chiar două: nu numai că va reîntineri pielea și va scoate la iveală o piele mult mai proaspătă, ci procesul de exfoliere, de asemenea, va stimula producția de noi celule ale pielii.

3. Folosește  un produs pentru regenerarea colagenului din piele, care în mod natural se va diminua odată cu vârsta. Nu sunt pastile magice sau creme de actualitate, care să poată înlocui colagenul produs de piele.

Din fericire, există însă un mod inteligent pentru accelerarea producţiei naturale a acestei componente importante a pielii: peptida.

Atunci când colagenul se diminuează, sunt eliberate anumite peptide. Acesta este un semnal pentru pielea care a fost deteriorată şi trebuie să producă din nou colagen.

Aplicarea directa a peptidelor pe piele, o va face să creadă că ea a pierdut recent colagen şi trebuie să producă mai mult.

Cea mai buna crema de fata naturala

4. Folosește o cremă de faţă de înaltă calitate. 

Dacă dorești să utilizezi produse etichetate ca fiind de înaltă calitate, aşa cum am menţionat mai sus, ferește-te să plătești pentru ambalaje şi publicitate, şi mai presus de toate, citește cu atenţie eticheta. Noi la Biospot ne-am asigurat că vom aduce doar creme de față create din cele mai bune și benefice ingrediente pentru tenul tău.

Ingredientele sunt listate de obicei în ordinea concentrației, astfel încât în cazul în care substanţa activă este listată în partea de jos, produsul va conţine doar o cantitate simbolică.

Fără îndoială, cel mai eficient ingredient pentru hidratarea pielii este Acidul hialuronic şi Coenzima Q10. Acidul hialuronic este un compus uimitor care are capacitatea de a reține de 1.000 de ori greutatea sa în umiditate. Acidul hialuronic este adesea lăudat pentru capacitatea sa de a "inversa" sau de a opri îmbătrânirea, fiind denumit şi "cheie la fântâna tinereții."

Acest lucru se datorează faptului că substanța se produce în mod natural (şi destul de abundent) atât la om cât și la animale, şi este găsit de obicei în pielea tânără, în țesuturi neonatale şi în lichidul articular. Acidul Hialuronic este o componentă de ţesuturi conjunctive şi este cunoscut ca fiind un bun amortizant si lubrifiant.

Odată cu trecerea vârstei, forţele naturii distrug această substanţă vitală a pielii şi trebuie să fie completată în mod artificial.

5. Încearcă să respecţi această reţetă

Odată ce ai la îndemână arsenalul cu produse de îngrijire a pielii, urmând următorii paşi şi un regim alimentar corespunzător, vei reuși să îi oferi pielii mai multă tinerețe, vei avea o piele radiantă și mult mai frumoasă, exact cum îți dorești. Nu trebuie decât să utilizezi ceea ce trebuie (cât mai natural cu putință). Urmează procedeele cu încredere şi vei vedea rezultate uimitoare în câteva săptămâni.

Dimineața:

Spală-ți pielea feței și curăț-o cu o lotiune tonica naturală de calitate și aplică o cremă hidratantă care conţine de preferință acid hialuronic sau coenzima Q10. Ai putea avea in vedere alegerea unei creme care are in componenta si factori de protectie solar UVA/UVB sau chiar factori de protectie împotriva factorilor externi cum ar fi o crema anti-poluantă. În cele din urmă nu uita de machiaj.

Seara:

În funcție de tipul tău de piele, îți recomandăm o exfoliere a tenului si a corpului de cel putin 2 - 3 ori pe săptămână. Clătește bine cu apă curată, apoi înainte de culcare aplică o cremă multi-efect naturală pentru tipul tău de ten de la Biospot.ro.

Lasă comentariul tău
*