Căutați
Filters
Close

Cum sa imi protejez pielea de imbatranire?

Cum sa imi protejez pielea de imbatranire?

Cum sa va protejati pielea de imbatranire ?

Daca sunteti una din acele femei care sufera de semne timpurii de imbatranire a pielii si considerati ca nu este acceptabil asa ceva in fiecare dimineata , atunci cu siguranta aveti nevoie sa aruncati o privire aici:

1. Amintiti-va ca ceea ce contribuie cel mai mult la aspectul radiant al pielii este o alimentatie regulata bogata in nutrienti, anti-oxidanti si o hidratare buna a pielii.

2. Aveti grija ca pielea dumneavoastra sa fie protejata de soare ori de cate ori iesi. razele UV pot deteriora si usca pielea . Asa ca nu uita sa aplici una din lotiunile de protectie solara.(de preferinta de la SPF30 in sus)

3. Hidratati-va pielea . Daca pielea dumneavoastra este expusa in permanenta la caldura sau la actiunea aerului conditionat nu ezitati sa va hidratati la intervale regulate pielea tenului. 

4. Consumati o cantitate suficienta de apa , recomandat intre 8 si 10 pahare pe zi pentru a mentine sub control deshidratarea.

5. Daca purtati machiaj, asigurati-va ca ati curatat corect intreaga suprafata a tenului inainte de culcare. Folositi un demachiant bun si natural. Dupa care nu uitati sa hidratati bogat pielea tenului cu o crema de noapte.

Lasă comentariul tău
*