Căutați
Filters
Close

Produse cosmetice naturale pentru o iarnă liniștită

Produse cosmetice naturale pentru o iarnă liniștită

Deseori observăm că e destul de dificil să alegem produsele potrivite pentru îngrijirea pieleii in sezonul rece.Iarna este un anotimp frumos dar care ne pune pielea la încercare, si de aceea avem nevoie de câteva suplimente nutritive organice pentru o îngrijire zilnică.Iată unele dintre cele mai bune produse cosmetice naturale care nu trebuie să lipsească din coșul tău de frumusețe şi care o să te ferească de efectele temperaturilor scăzute ale iernii.

Balsamul pentru buze natural

Dacă ai buze sensibile care se usucă şi se decojesc des, iarna aceasta mai mult ca niciodată, ai nevoie de un balsam de buze cu care să le hidratezi.Ai nevoie de un balsam de buze regenerant, calmant şi reparator, cu textura ceva mai solidă şi mai rezistentă, care să se menţina cât mai mult pe buze şi să acţioneze în profunzime. Alege unul cu ingrediente active naturale.

Balsamul de buze Macrovita, conform etichetei, contine: aloe vera si ulei de măsline în plus are o aromă placută de zmeură.Textura este una solidă, asemănătoare unui unguent.

Protejează în mod eficient, hidrateaza, hraneste si vindeca pielea sensibila a buzelor. Subliniază buzele dumneavoastra, oferindu-le strălucirea dorită.
Balsam de buze natural cu aroma de zmeura
Mască pentru păr naturală

Protejează-ţi părul de vânt, umezeală şi ger cu o mască de păr regeneranta.Textura acestei măsti de păr naturale cu ulei de argan este bogată şi cremoasă ajutând părul uscat şi aspru, îl descurcă şi îl lasă mătăsos la atingere.
 
Vremea rece de afară, purtatul frecvent de căciuli sau vântul, nu fac decât ca pe timp de iarnă părul nostru să sufere. Trebuie să ajutăm părul să-şi păstreze vitalitatea, sănătatea şi strălucirea pe tot parcursul lunilor de iarnă. Protejează părul de vânt, umezeală şi ger cu o mască de păr regeneranta. Textura acestei măsti de păr naturale cu ulei de argan este bogată şi cremoasă ajutând părul uscat şi aspru, îl descurcă şi îl lasă mătăsos la atingere. Aplică o mască pentru păr hidratantă regenerantă, foloseşte uleiuri cosmetice naturale pentru vârfuri şi nu agresa părul cu prea multe produse de styling.
 
Aplică o mască pentru păr hidratantă regenerantă, foloseşte uleiuri cosmetice naturale pentru vârfuri şi nu agresa părul cu prea multe produse de styling.
 
 
De ce să dai o mulțime de bani pe măștile de păr din magazine care pe lângă faptul că sunt scumpe, nu sunt făcute din ingrediente naturale și contin o mulțime de parabeni? Încearcă o mască de păr naturală și părul tău îți va mulțumi!
 
 
Recomandarea noastra este sa incerci o mască de păr regenerantă din gama de produse Biospot.
 
masca pentru parCrema de mâini naturală

Pe timp de iarnă în nici un caz nu ar trebui să îţi lipsească din trusa o cremă de mâini hidratantă.E aproape imposibil să nu ai nevoie de ea. Pielea mâinilor  tale este foarte expusă, se usucă şi crapă foarte uşor. Alege o cremă de mâini cu ingrediente active naturale recunoscute pentru puterea lor de hrănire şi refacere a epidermei: ulei de argan, de jojoba, ceara de albine sau vitamina E.
 
 
Întradevăr iarna ne dă bătăi de cap şi ne trezim cu mâinile uscate sau chiar cu diverse probleme, aşa că acum Biospot.ro vine în întâmpinarea problemelor tale, propunându-vă în magazinul nostru de cosmetice online o gamă variată de creme de mâini, care vor rezolva cu succes şi problemele mai grave ale mâinilor apărute in sezonul rece; cum ar fi înroşirea sau mâncărimea acestora, pe lângă uscarea excesivă a epidermei.
 
 
În concluzie hidratarea mâinilor iarna trebuie să fie pentru orice femeie una dintre cele mai importante preocupări dacă vrea să aibe o piele frumoasă, sănătoasă şi cât mai tânără. Şi totuși de ce este atât de important? Pentru că iarna mâinile sunt cele mai expuse şi cele mai agresate de temperaturile scăzute.
 
 
RECOMANDAREA BIOSPOT.RO
Hidratarea mâinilor iarna nu este completă dacă nu includeţi în podusele cosmetice naturale de îngrijire și o cremă de mâini care să vă elasticizeze pielea și să o facă din nou strălucitoare şi fină.Recomandarea noastră este o cremă de mâini cu un conținut bogat de ulei de argan si măsline îți va proteja mâinile ca o mănușă invizibilă.
 
 
Mâinile sunt cele mai expuse gerului si uscării pe timp de iarnă.Din acest motiv, este recomandat să te speli pe mâini cu un săpun natural cu ulei de argan care curăță pielea delicat, fără să înlăture uleiurile sale naturale.
 

Aplica, imediat după fiecare spălare și repetitiv de-a lungul zilei, cremă de mâini naturală cu ulei de argan, cu efect antiinflamator și anti-spot (înlătură petele de culoare de pe piele).

 
Mască de faţă cu ulei de măsline şi struguri roşii pentru rehidratare intensivă
 
Tu ştii ce ingrediente active ar trebui să găseşti într-o cremă de faţă ideală pentru sezonul rece?
 
Cea mai bună cremă de față naturală nu trebuie sa fie neapărat și cea mai scumpă.Crema de față trebuie aplicată întotdeauna pe pielea curată și foarte puțin umedă.
 
Cum se aplică corect crema de față ?
 
Ca să crești eficiența unei creme de față aplic-o pe degetul inelar sau pe spatulă iar ulterior aplic-o pe față în câteva puncte: frunte,pomeți,nas și bărbie. Masează crema de față ușor folosind mișcări îndreptate în sus. Investește 2-3 minute din timpul tău pentru a aplica crema de față corect, acest lucru poate face diferența.Ve observa o hidratare completă a pielii, aspect care ajută și la reducerea ridurilor.In concluzie nu e deajuns să foloseşti produsele adecvate tenului tău ci trebuie să le şi aplici corect.
 
Femeia modernă este preocupată mai mult ca oricând de tot ceea ce ţine de sănătatea şi frumuseţea ei. Având un acces nelimitat la informatie, tot ea este cea care stie sa ia decizii corecte si calculate in aceasta privinta. In sezonul rece tenul are nevoie de o crema de faţă puternic hidratantă, indiferent de tipul lui.
 
Protejează-ţi tenul cu o cremă mască de faţă pentru rehidratare intensiva! 

În acest sens îți propunem să alegi dintre:
 
1.Mască de faţă cu ulei de măsline şi struguri roşii pentru rehidratare intensivă
 
crema masca de fata rehidratanta Masca de față pentru rehidratare intensiva cu ulei de masline si struguri rosii completeaza intr-un timp foarte scurt apa pierduta si consolideaza protectia naturala a pielii impotriva deshidratarii, restabilind foarte rapid structura si culoarea naturala a pielii. Contine acid hialuronic avand si un efect de lifting a pielii.
 
2.Cremă de față ultra-hidratantă cu alantoină,ulei de măsline si unt de shea
 
cremă de față ultra hidratantă
Această minunată cremă de față ultra-hidratantă este un produs excelent pentru persoanele care au grija de starea tenului lor. Datorită ingredientelor naturale are un efect ultra hidratant, întinereste și hrănește pielea,făcând-o mult mai netedă și luminoasă.
 
Cum avem grijă de corpul nostru iarna?
 
Nu stiu cum sunteți voi, dar eu iarna am o piele foarte uscată pe corp, mai ales pe picioare și pe mâini, de aceea folosesc creme mai grase, care conțin uleiuri hidratante și hrănitoare și care să-mi hrănească pielea din plin și să-i dea un aspect sănătos și frumos.
 
Despre untul de Shea, pe care bănuiesc că îl stiți deja că e bun la toate. Eu una fără un unt de corp care să conțină unt de shea în casă nu pot trăi.

Voi cele care sunteți gravide sau care ați născut, nu găsiti cremă de corp mai bună pentru inesteticele vergeturi?

E bun pentru corp, e bun si pentru pielea sensibilă a copiilor și bebelusilor, e bun la tot, deci luaţi voi decizia dacă trebuie sau nu să-l aveti in casă.
 
Nu numai că pe Biospot.ro găsiţi o gamă variată de unturi de corp, dar puteţi şi alege aroma preferată din confortul propriei case. Vă oferim doar unturi de corp naturale pline de ingrediente active care vor face pielea să se simtă răsfățată.
 
Alege un unt de corp care ţi se potriveşte şi răsfaţă-te iarna aceasta natural! Află mai multe de pe pagina destinată acestor produse minunate pentru sezonul rece, urmând link-ul de mai jos:

UNT DE CORP NATURAL 

Sperăm că au fost utile sfaturile noastre pentru a te ajuta să treci mai ușor peste sezonul rece. Împărtășește-ne și tu cum ai grijă de față, corp sau mâini iarna?

 

Lasă comentariul tău
*