Căutați
Filters
Close

De ce e important să folosim un săpun natural bun?

De ce e important să folosim un săpun natural bun?

Săpunul este unul dintre cele mai folosite cosmetice pe parcursul unei zile și puține persoane conștientizează pericolul de absorbție prin piele a toxinelor. Cele mai multe săpunuri conțin numeroase substanțe chimice dăunătoare pielii și organismului. Săpunul natural reduce și previne în același timp, problemele pielii cauzate de ingredienții chimici iritanți.

Săpunul natural cu ulei de măsline, cu scorțișoară, cu portocală, cu lavandă sau cu argan

Acest săpun natural cu ulei de măsline și diferite arome, este extrem de fin si este recomandat si pentru pielea cu eczeme și alte boli specifice pielii. 

Cum te poate ajuta folosirea continuă a unui săpun natural bun

Extrem de bogat în antioxidanți acesta este un bun hidratant și un excelent tratament pentru boli ale pielii, precum psoroazis și diferite eczeme. Vitamina E din uleiul de măsline favorizează regenerarea celulelor din epidermă. Săpunurile naturale nu produc o cantitate de spumă consistentă, însă curăță pielea intr-un mod eficient. Acesta are un conținut fin și poate fi folosit și pentru spălarea tenului sau pentru pielea sensibilă si delicată a bebelușilor. 

Săpunul natural cu ulei de măsline folosit pentru igiena personală, luptă impotriva radicalilor liberi, stimulează celulele, hidratează eficient pielea și elimină bacteriile. Aplicat pe piele nu lasă senzația de grăsime, are o absorbție foarte bună și lasă pielea fină, catifelată și strălucitoare.

Efectele săpunului natural comparativ cu săpunurile industriale

De multe ori mergi la cumpărături, iei de pe raft un săpun care miroase frumos, fără să te mai uiți la ingredientele pe care le conține. Abia atunci când descoperi pe piele o iritație sau o eczemă, te uiți pe ambalajul săpunului să vezi ce conține. Aceste săpunuri care conțin chimicale și parabeni, sunt dăunătoare pielii, în timp ce săpunurile naturale care au în componența lor doar uleiuri și extract de plante naturale, previn și în același timp vindecă anumite afecțiuni ale pielii. Varietatea săpunurilor naturale sunt uimitoare și frumos mirositoare.

Pentru a-ți proteja pielea de schimbările climatice și împotriva infecțiilor, a bacteriilor și a substanțelor nocive la care ești expus zilnic, trebuie să folosești săpunuri naturale care să-ți protejeze pielea. Aceste produse naturale având în compoziția lor doar ingrediente naturale proprii pielii și organismului, curăță și hidratează pielea în profunzime.

Dacă ești hipoalergic sau ai o piele mai sensibilă, folosește săpunul natural cu aromă de scorțișoară,portocală, lavandă sau argan, studiile arătând că folosind acest săpun un timp îndelungat, poți ameliora și poți chiar să vindeci anumite afecțiuni ale pielii.

Pentru ce tip de piele este indicat săpunul natural

Este indicat pentru orice tip de piele, mai ales pentru cele cu probleme, nu are contraindicații și contribuie la restaurarea barierei hidrolipidice.

Alege-ți un săpun natural care ți se potrivește din categoria : Săpun natural de pe site-ul nostru.

 

Lasă comentariul tău
*