Căutați
Filters
Close

Cum să ai un păr sănătos în zilele de vară

Cum să ai un păr sănătos în zilele de vară

Toate iubim soarele si apa, dar poate nu intotdeauna suntem constiente de efectele pe care acestea le au asupra sanatatii parului. Atat apa cat si soarele deterioreaza structura firului de par. Iata cateva sfaturi pe care le putem urma ca sa avem un par sanatos in zilele de vara:

1.Foloseste un sampon pentru par deteriorat . Acest sampon are rolul de a face parul dumneavoastra mai rezistent si de asemenea sa-i prelungeasca viata. Protejeaza parul de razele UV, ii da volum si il face sa straluceasca de sanatate.

sampon-pentru-par-vopsit-deteriorat

 

2.Alege un balsam de par bogat in ingrediente active naturale.Acestea au o formula inovatoare de nutrienti care regenereaza parul, reface in profunzime firele oferindu-le stralucire.

3.Hidrateaza parul cu ulei de Argan . Uleiul de Argan este unul dintre cele mai scumpe uleiuri din lume numit si "aur lichid" sau "elixirul tineretii". Se obtine din seminte de copac de Argan, care creste numai in Africa, in partea de sud-vest a Marocului.

Uleiul de Argan poate fi folosit si pentru a elimina probleme de uscaciune si rugozitate , reusind sa combata eficient ridurile. Are de asemenea proprietati anti-inflamatorii si are capacitatea de a proteja pielea inainte si dupa bronzare. Uleiul de Argan catifeleaza pielea , o calmeaza si o hraneste , regland si glandele sebacee. Un alt efect foarte important este acela ca are capacitatea de a vindeca ranile, arsurile si chiar degeraturile.

ulei de argan

4.Ofera-i parului tau din cand in cand cate o pauza. Renunta pentru un timp sa il mai usti cu feon-ul si impleteste-l intr-un mod mai lejer.

5.Ajuta-ti parul sa isi refaca structura folosind o masca de parMasca contine o cantitate foarte mare de ingrediente organice, la care se adauga cheratina si miere. Ingredientele sale sunt extrem de nutritive , hidratand efficient si regenerand parul. Protejeaza impotriva varfurilor despicate restabilind volumul parului.

masca-de-par

6.Ai grija de culoarea parului tau.Caldura si soarele oxideaza culoarea parului , facandu-l sa arate mai uscat. Pentru a va pastra culoarea intensa folositi cosmetice cu un continut bogat de cheratina.

Ti-a placut articolul nostru?

Urmareste-ne si pe FACEBOOK  pentru si mai multe sfaturi pentru o viata frumoasa si sanatoasa!

 

Lasă comentariul tău
*