Căutați
Filters
Close

Demachiantul natural perfect, cu ulei de masline

Demachiantul natural perfect, cu ulei de masline

Uleiul de masline a fost si este un ingredient de baza in compozitia multor cosmetice naturale si asta pentru ca uleiul de masline este ideal pentru ingrijirea tenului, a pielii sau a parului.

Iata care sunt calitatile care fac ca demachiantul cu uleiul de masline sa fie perfect

In primul rand trebuie spus ca uleiul de masline, de foarte buna calitate este ideal ca demachiant. Ce il face cu totul special? Pe langa faptul ca indeparteaza foarte eficient machiajul si impuritatile, uleiul de masline actioneaza ca un dezinfectant delicat si combina proprietatile unui demachiant cu cele ale unui tonic.

Avantajele folosirii unui demachiant naturale cu ulei de masline sunt evidente: este un produs natural, deloc agresiv cu pielea si are actioneaza in profunzime dizolvand orice tip de machiaj. Uleiul de masline este unul din ingredientele de baza pentru cosmeticele naturale, atat a celor produse in casa cat si a celor de larg consum. 

Daca te demachezi in mod constant cu demachiant natural cu ulei de masline, pielea o sa beneficieze de toti nutrientii care se gasesc in uleiul de masline.

Atentie! Demachiantele clasice sunt combinatii chimice, amestecuri de emulgatori, apa si agenti de ingrosare, parfumuri de sinteza si alte adaosuri nu tocmai prietenoase, nici cu pielea ta, nici cu mediul.

In schimb demachiantul cu uleiul de masline este natural si are efect 2 in 1: demachiant, antiseptic. Demachiantul natural cu ulei de masline este perfect pentru toate tipurile de ten. 

Cum folosesti demachiantul cu ulei de masline pentru ten?

Initial se agită flaconul pentru a se omogeniza componentele active.Ulteior aplicați compoziția pe un tampon de bumbac și curățați pielea corespunzator.

Demachiant natural cu ulei de masline

Lasă comentariul tău
*