Nu puteți plasa comenzi din țara dumneavoastră. United States

Unt de corp

Pentru a proteja pielea şi a reţine hidratarea, putem folosi diferite produse naturale de îngrijire, precum loţiune de corp, cremă sau unt de corp. Dintre acestea, loţiunea de corp are o vâscozitate scăzută până la medie, în timp ce crema sau untul de corp sunt mult mai onctuoase.

Un unt de corp natural poate face minuni cu pielea corpului predi...

Pentru a proteja pielea şi a reţine hidratarea, putem folosi diferite produse naturale de îngrijire, precum loţiune de corp, cremă sau unt de corp. Dintre acestea, loţiunea de corp are o vâscozitate scăzută până la medie, în timp ce crema sau untul de corp sunt mult mai onctuoase.

Un unt de corp natural poate face minuni cu pielea corpului predispusă uscării.De ce ar trebui să folosim un unt de corp? Pentru că are o consistență grasă care crează un strat protector pielii.Pe Biospot.ro vei găsi o gamă variată de arome, care persistă intreaga zi.Nici nu va mai trebui să folosești neapărat un parfum, ca să nu mai spunem că poți alege din următoarele arome: vanilie, orhidee, fructul pasiunii, ulei de argan, ulei de masline, aloe vera, papaya.Încearcă-le și tu și nu vei regreta!

Articole din aceasta categorie de pe Blog-ul Biospot

Mai multe

Unt de corp

  • grila
  • lista
Preț redus!
Cod articol: MV33059

Un unt de corp natural fără parabeni cu Vanilie care are in compozitie extracte din plante organice, reprezentand 92%. Hidrateaza, hraneste si revitalizeaza pielea, lasand-o neteda si placuta la atingere, usor parfumata , moale si catifelata. 

Cod articol: MV33066

Un unt de corp natural cu extract de orhidee care are in compozitie ingrediente active organice. Hidrateaza, hraneste si revitalizeaza pielea, lasand-o neteda si placuta la atingere, usor parfumata , moale si catifelata. Un unt de corp premiat de revista InStyle din Polonia.

Cod articol: MV33074

AURA este un unt de corp natural care are in compozitie extracte din plante organice. Hidrateaza, hraneste si revitalizeaza pielea, lasand-o neteda si placuta la atingere, usor parfumata, moale si catifelata. 

Cod articol: MV31408

Un unt de corp cu ulei de argan care este indicat pentru toate tipurile de piele. Formula naturală a acestui unt cu Argan are in componenta şi acid hialuronic care hidratează exceptional pielea dumneavoastra. Ingredientele active ale acestei creme de corp hrănesc și calmează pielea, aceasta devenind mai suplă, perfectă la atingere.

Cod articol: MV33060

Un unt de corp natural Sensual cu fructul pasiunii care are in compozitie extracte din plante organice, având o concentrați de până la 92%. Hidrateaza, hraneste si revitalizeaza pielea, lasand-o neteda si placuta la atingere, usor parfumata, moale si catifelata. 

Cod articol: MV33057

Un unt de corp natural cu Papaya care are în compoziție extracte din plante organice, reprezentând 92% din compoziție. Hidratează, hrănește și revitalizează pielea corpului, lăsând-o netedă și plăcută la atingere, ușor parfumată, moale și catifelată. 

Cod articol: MV33095

Untul de corp natural cu ulei de Cocos are in compozitie extracte de plante provenite din culturi bio, având o concentrați de până la 92%.Hidrateaza, hraneste si revitalizeaza pielea corpului, lasand-o neteda si placuta la atingere, moale si catifelata, cu un parfum usor  si placut de cocos.

Cod articol: MV31124

Gel de remodelare corporala natural bogat in bio-componente îmbunătățește textura si elesticitatea pielii. Combate celulita, stimuleaza reinnorea pielii, subtiaza stratul de grasime. hidrateaza si netezeste. Folosit in mod corespunzator poate duce la reducerea circumferintei coapselor si soldurilor.

Cod articol: MV31126

Cremă naturală pentru prevenirea vergeturilor.Bogată în ingrediente active naturale reface culoarea naturala a pielii, stimulează sinteza de colagen si elastina, oferă fermitate și hidratare.Untul de Shea hrănește si hidrateaza eficient pielea.

Scroll