Nu puteți plasa comenzi din țara dumneavoastră. United States

Balsam de par natural

Femeile acorda o importanta deosebita ingrijirii podoabei capilare.Uneori, tocmai din dorinta de a da un aspect cat mai placut parului, putem exagera cu placa, ondulatorul, uscatorul sau diferite produse de styling.Acest lucru deterioreaza, in timp, firul de par.Folosirea unui balsam de par dupa samponare contribuie la mentinerea firului de par ...

Femeile acorda o importanta deosebita ingrijirii podoabei capilare.Uneori, tocmai din dorinta de a da un aspect cat mai placut parului, putem exagera cu placa, ondulatorul, uscatorul sau diferite produse de styling.Acest lucru deterioreaza, in timp, firul de par.Folosirea unui balsam de par dupa samponare contribuie la mentinerea firului de par puternic si sanatos si il face mult mai usor de aranjat sau coafat. De asemenea, vei putea sa-ti descurci parul mai usor si sa eviti ruperea lui in exces in timpul perierii.

Desi rafturile hypermerketurilor sunt foarte ofertante in ceea ce priveste produsele de ingrijire a parului, este mai recomandat sa-ti indrepti atentia catre produse de ingrijire din ingrediente naturale,care sa contribuie la regenerarea firului de par si sa-i dea un aspect sanatos, matasos si stralucitor.

Mai multe

Balsam de par natural

  • grila
  • lista
Cod articol: MV31097

Balsamul de par natural datorita ingredientelor active naturale ingrijeste parul facandu-l mai usor de pieptanat si aranjat.

Cod articol: MV33028

Un balsam de păr natural care ofera regenerarea intensiva a părului. Protejeaza părul nelăsând vârfurile să se despice, ajuta părul să își recapete volumul si strălucirea. Neutralizeaza electricitatea statică, hidratează eficient, regenereaza și hrăneste părul de la rădăcină și până la vârf.

Cod articol: MV31244

Acest balsam de păr natural are rolul de a imbunatatii starea parului si a neutraliza sarcinile electrostatice. Ingredientele active din extracte de plante hidrateaza parul dumneavoastra pentru mult timp, oferindu-i putere, luciu si volum, în acelasi timp facandu-l mai catifelat .

Cod articol: MV31411

Balsamul de păr natural de la Macrovita a fost conceput conform noilor descoperiri în domeniul stiintei, fiind dezvoltata o formulă inovatoare de nutrienti care regenerează părul, reface în profunzime firele oferindu-le strălucire.

Scroll